Relatie problemen


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Relatieproblemen: Privé

Niemand komt graag naar buiten met zijn of haar dagelijkse problemen.
Dat geldt in nog grotere mate voor de problemen die zich in een relatie kunnen voordoen. Er zijn dan zoveel vragen die gaandeweg in iemands hoofd blijven rondtollen. “Is dit wel echt wat ik wil?”; “Wil ik wel verder op deze manier?”; “Is dit wel de ware?”, “Waarom praten we niet meer met elkaar?”, “Waarom begrijpen we elkaar niet?”. 
In de meeste gevallen stapelen zich irritaties en conflictjes op zonder dat ze worden uitgesproken. Dat laatste is nu net de oorzaak van uiteindelijke wrok, opgekropt verdriet, frustratie en woede. En dan is het meestal al veel te laat en escaleert de situatie wellicht onnodig heftig.

Communicatie

Als partners niet meer goed met elkaar kunnen communiceren is het meestal slechts een kwestie van tijd voordat bij een van hen de stop eruit wordt getrokken. Niet dat het altijd in een breuk resulteert; ook jezelf terugtrekken en apathisch of afstandelijk worden is een vorm van “de stop eruit trekken”. Als je het gevoel hebt bij niemand terecht te kunnen met je vragen en problemen is het goed om te weten dat je bij de consulenten van Helder Inzicht om te beginnen al een luisterend oor zult tegenkomen. De mediums, helderzienden en paragnosten zijn veelal consulenten met veel levenservaring maar kunnen je vanuit hun hulpverlenende en duidende kwaliteiten verder op weg helpen. Zie het als een waardevolle vorm van relatietherapie.

In die zin kun je erop rekenen dat je bij hen terecht kunt met jouw verhaal terwijl je naar keuze anoniem kunt blijven. Betrouwbaarheid staat bij helder Inzicht voorop en dat zul je merken omdat ook de consulenten het predicaat ”betrouwbaar en integer” met recht verdienen. Behalve dat zij je in emotionele zin wat verder op weg kunnen helpen, zijn zij bovendien in staat om de sluier die voor de toekomst hangt een stukje op te tillen. Het resultaat voor jou is meer duidelijkheid in innerlijke en wereldlijke of praktische zin.

 Bij Helder Inzicht kun je zelf kiezen hoe je met een consulent wilt communiceren. De mediums, paragnosten, helderzienden, lichtwerkers, Life coaches en tarotisten zijn immers niet alleen aanwezig op de bellijn, maar ook op de chatlijn.
Op de bellijn kun je via het op de website vermelde telefoonnummer met een bel-consulent naar keuze spreken. Chatten met een consulent kan door op de pagina “chat mediums” enkele eenvoudige stappen te volgen om met de consulent van je keuze een chatgesprek te hebben.

© Helder Inzicht

Meer interessante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Ware Liefde© Paranormale hulplijn Helder inzicht
Istvan Lichter & Inge van Montfort

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info