Wat is een Engel?


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Engel: Hoger Wezen

Een Engel is een hoger wezen en boodschapper van het Goddelijke. Een Engel heeft het stoffelijke materiële overstegen en heeft geen vaste fysieke vorm meer nodig om voort te bestaan. Engelen helpen de Goddelijke Bron en maken er deel van uit; een Lichtwereld met hogere kwaliteiten zoals bijvoorbeeld onvoorwaardelijke liefde en helder weten. Terwijl zij er zijn om ons te helpen, kunnen zij tegelijkertijd leren van ons en dat lijkt misschien erg paradoxaal.  vraag-het-de-engelenOmdat zij geen fysiek lichaam hebben en niet onderhevig zijn aan de lagere wetten van de aarde, zijn zij erbij gebaat om te leren van onze aardse fysieke en beperkende ervaringswereld met alles dat ermee is verbonden. Hoe meer zij ons leren begrijpen, hoe meer de Engelen op hun beurt kunnen groeien in hun compassie en liefde.

Een Engel: Uitnodigen

Engelen hebben het nodig om te worden uitgenodigd... en de uitnodiging om ons te helpen is niet alleen de poort die ons in contact met hen kan brengen maar ook andersom. Ze zijn er dus om ons te beschermen, te helpen en te leren. Als dienaren van het Goddelijke kunnen zij nooit tegen de Wil van het Goddelijke ingaan. Er bestaan in hun dimensie geen conflicten en hun intenties zijn altijd bedoeld om harmonie en orde te creëren en in stand te houden. Die kenmerken zijn zo krachtig en sterk dat ze ook voor ons als mens voelbaar zijn als we ons erop afstemmen. Zij herinneren ons aan onze hoogste innerlijke kwaliteiten en onze oorspronkelijke hogere kwaliteiten. Als we er open voor staan en het verwelkomen en aanroepen, zal er altijd zachtheid, liefde en troost voelbaar zijn.

Hulp van Engelen

De paranormale hulplijn Helder Inzicht heeft de Engelen voor jou op deze pagina op een rijtje gezet. Als je een van deze Engelen om hulp vraagt zal hij de hulp geven die is verbonden met zijn specifieke taak en kwaliteiten. Deze staan kort beschreven bij elke Engel als je klikt op het Helder Weetje.

© Helder Inzicht

 

Ook interessant voor jou:

Terug naar de hoofd pagina Paranormaal

 

vraag-het-engelen

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info