Aura


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Wat is een aura?

De algemene beschrijvingen over wat een aura is, komen in grote lijnen met elkaar overeen. Een aura is een energieveld dat uit verschillende lagen bestaat. Die lagen bestaan niet alleen uit de energieën die van ons fysieke lichaam afkomstig zijn maar ook en wellicht belangrijker nog; uit energieën die er al waren voordat wij in een fysiek lichaam “zitting namen”.Aura Foto helder Inzicht Je zou dus kunnen zeggen dat er allereerst energieën zijn die een vaste vorm zoeken. Die vorm moet een voertuig zijn (zoals een fysiek lichaam) dat deze energie in haar eigen vaste vorm kan vasthouden. De aura ontvangt voortdurend nieuwe energieën uit de gehele kosmos, zendt ze ook weer uit en is bovendien in staat om energieën uit de onmiddellijke omgeving op te nemen, los te laten of juist vast te houden.

Hoe de aura aanvoelt

Met wat simpele oefeningen is de energie van een aura goed te voelen door iedereen die dat graag wil. Dat is een leuke ervaring en als je er mee begint is het meestal te voelen als een tintelende en warme of juist koude gewaarwording. Omdat je iets voelt dat er voorheen niet was, betekent het dat het gewaarworden van de energie in je aura te maken heeft met aandacht. Aangezien je je aandacht richt op iets dat op zichzelf met diezelfde aandacht verbonden is, voelt de energie zich verwelkomd. Je kunt ke innerlijke zintuigen altijd verder ontwikkelen. Er zijn veel manieren waarop je een aura kunt waarnemen en een en ander hangt af van je specifieke gevoeligheid in zintuiglijke zin.

Innerlijke zintuigen en aura beleving

We hebben meer zintuigen dan doorgaans wordt aangenomen en als we het hier hebben over zintuigen dan nemen we ook de innerlijke zintuigen mee. De innerlijke zintuigen zijn verbonden met de hogere kwaliteiten in ons waarmee iedereen weliswaar geboren wordt, maar niet door iedereen ontwikkeld wordt. Dat is het grote verschil tussen zintuigen die het "vanzelf"doen (zoals horen en zien en ruiken) en zintuigen die uit vrije eigen wil ontwikkeld kunnen worden. In enkele gevallen is er een innerlijk zintuiglijk talent dat vanzelf werkzaam is; desondanks moet dat verder worden ontwikkeld en onderhouden worden. Een mens moet er dus zelf iets voor doen.Individuele perceptie

De één voelt de energie als een emotioneel veld dat kan worden verwoord in mensentaal, de ander ruikt het en weer een ander ziet kleuren. Er zijn ook mensen die de aura en auralagen kunnen horen als tonen of geluid en die deze kunnen vertalen naar betekenisvolle informatie. De meeste helderzienden, paragnosten en mediums hebben hun eigen gevoeligheid voor de waarneming van aura’s ontwikkeld en kunnen informatie halen uit die innerlijk zintuiglijke ervaring. Ook jij kunt Aura's leren zien en voelen met de PARATIPS van Helder Inzicht.

© Helder Inzicht

Ook interessant voor jou:

Terug naar de hoofd pagina Paranormaal

 

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info