Problemen oplossen

Troost krijgen en problemen oplossen

Ben je verdrietig? Bij de mediums van Helder Inzicht vind je troost. Wij steunen je en helpen je om jouw verdriet te verwerken. Ben je het overzicht even kwijt? Ook dan helpen onze mediums, helderzienden en paragnosten je om weer overzicht in jouw situatie te krijgen.


Blokkades opheffen

Soms is er onbewust een blokkade in jouw systeem gekomen. Als je bijvoorbeeld iets hebt meegemaakt wat heel vervelend was, dan kan dat energetisch vast gaan zitten. Dat kan tot problemen leiden. De mediums en helderzienden van Helder Inzicht helpen je om blokkades op te heffen.

Rouwverwerking

Als je iemand verliest, dan doet dat pijn. Je komt in een rouwproces terecht. De rouwverwerking begint. Soms blijf je er in hangen. Helder Inzicht helpt je bij deze rouwverwerking. Het kan gaan over een dierbare overledene en het kan gaan over een verbroken relatie. Liefdesverdriet is namelijk ook rouwverwerking. Helder Inzicht helpt je met je problemen!

Angsten aanpakken

Het kan zijn dat er een angst is ontstaan. Je bent bang, terwijl je weet dat dit niet reëel is. De angst is niet terecht. Het kan gaan om allerlei angsten. Helder Inzicht helpt je om deze angst aan te pakken, zodat jij je weer veilig voelt.

Vrijheid creëren

Voel je je gevangen? Word je daar benauwd van? Helder Inzicht helpt je om vrijheid te creëren in jouw situatie. Ook als je een partner hebt kun je je vrij voelen. Door je vrij te voelen ontstaat er ruimte voor mooie nieuwe dingen in jouw leven!

Bij jezelf thuiskomen

Bij jezelf komen voelt als thuiskomen. Een intens gevoel. Als je het ervaart, dan maakt het niet meer uit wat er voor problemen om je heen gebeuren. Jij ervaart geluk en stabiliteit van binnen. De spirituele lijn Helder Inzicht helpt je om bij jezelf te komen.

Dichtbij de Bron

Het voelt ontzettend goed om dichtbij de Bron te komen. De Bron is de plek waar alles goed is. De plek waar je thuis bent. Als je dichtbij de Bron bent, dan voel je je uitstekend. Je ervaart Puur Geluk. Helder Inzicht helpt je om dichtbij de Bron te komen.

Harmonie/Sereniteit

Heb je last van nervositeit? Ervaar je spanningen? Het wordt tijd dat er weer rust in je hoofd komt! De paragnosten en helderzienden van Helder Inzicht helpen je om je in harmonie te voelen en sereniteit te ervaren.

De juiste balans

Ben je uit evenwicht? Dat kan gebeuren als er op een bepaald moment veel gedoe in je leven is. Bijvoorbeeld als je relatieproblemen hebt of als het op je werk niet lekker loopt. De Astro Angels van Helder Inzicht helpen je om de juiste balans terug te vinden.

 

Helder Inzicht: Worden wie je bent! Worden wat je waard bent!

© Helder Inzicht

Terug naar het Psychologie Overzicht

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info