Astrologie


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Wat is een astroloog?

Mensen die zich veel bezig houden met astrologie en hier een studie voor hebben gevolgd noemen we een astroloog. Een astroloog kan menselijke karakters bepalen met hulp van planetenstanden. Een astroloog doet dit aan de hand van een geboortehoroscoop Om een geboortehoroscoop te maken heb je de geboorteplaats en geboortetijd nodig van de betreffende persoon. Ook kan een astroloog in combinatie van deze geboortehoroscoop en de planeetstanden zien wat iemand kan verwachten en hoe iemand zich voelt.

Astroloog en mediumschap

Een astroloog kan dus vrij goed een toekomst voorspelling geven. Vaak is een astroloog tegelijkertijd ook een medium of een paragnost of een helderziende. Ook bij Helder Inzicht werken medium astrologen en paragnost astrologen. Astrologie is vrij uitgebreid en ook vrij gecompliceerd. Een goed astroloog heeft dus lang gestudeerd en kan erg exact iets vertellen over jouw karakter en jouw gevoel. Door een astrologisch consult aan te gaan met een astroloog kom je veel te weten over jezelf en leer je jezelf beter kennen en begrijpen. Dit heeft vele voordelen! Verder kom je te weten wat jou komende periode te wachten staat. Bel een van astrologen voor een astrologisch consult. Lees de profielen van de consulenten van de paranormale hulplijn van Helder Inzicht en kies een astroloog.

Astrologie en Relaties

Met behulp van astrologie is het ook mogelijk om relaties in kaart te brengen. Een astroloog kan dan een relatiehoroscoop maken van twee mensen. Door te kijken naar de gezamenlijke aspecten in jullie horoscopen ziet een astroloog waar de sterke punten binnen een relatie zitten en ook waar de zwakke punten zitten. Door je hier bewust van te worden, kun je binnen een relatie meer begrip voor elkaar gaan krijgen en kun je op een nieuwe manier rekening met elkaar gaan houden. Het hoeft overigens niet alleen te gaan om relaties tussen liefdespartners. Het kan ook gaan over een moeder - dochter relatie of een moeder - zoon relatie. Als je jouw kind niet goed begrijpt, is het heel waardevol om eens een relatiehoroscoop te gaan bekijken van jullie twee. Hierdoor kun je elkaar veel beter gaan begrijpen en voel je makkelijker aan waarom jouw kind een bepaald gedrag vertoont.

Astrologie: Relatiehoroscoop

Een relatiehorosocoop kan ook gemaakt worden voor twee collega's. Het kan zijn, dat je op jouw werk vast loopt en dat je problemen hebt met een collega. Door een relatiehoroscoop van jullie twee te laten maken benader je het probleem op de wijze van astrologie. Het probleem is dan makkelijker te begrijpen en er komt meer wederzijds respect. Een astloloog helpt je echt verder, want hij of zij ziet veel meer in een horoscoop dan zomaar één sterrenbeeld. Het gaat hierbij om een complex geheel van allerlei standen van de planeten.
Een astroloog kan ook vanuit de astrologie bekijken of het een gunstige tijd is om te gaan verhuizen of om een nieuwe relatie te bekijken. Door naar jouw persoonlijke horoscoop te kijken, ziet een astroloog wat je in deze of in volgende periode het beste kunt doen. Bel gerust eens naar een van onze online astrologen! Laat je verrassen door de ware inzichten die je zult ontvangen.

© Helder Inzicht

Relevante artikelen:

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info