Coaching bij Helder Inzicht

Je consulent als coach
Als je belt of chat met een medium, helderziende of paragnost kan het zijn dat een stukje coaching ofwel Life Coaching deel uitmaakt van de sessie. Dat gebeurt niet zomaar omdat een consulent ervan zal uitgaan dat jij het zelf zult aangeven als je behoefte hebt aan coaching.
Vragen als bijvoorbeeld “hoe moet ik met mijn angsten omgaan” en “waarom kom ik steeds dezelfde problemen tegen” zijn zinnetjes die als vanzelf vragen om coaching en het daaruit voortvloeiende mogelijke inzicht. coaching helder inzichtHoe meer je ervoor open staat om te leren in innerlijke en psychologische zin, hoe meer kansen je grijpt om dingen in je leven een wending te laten nemen.

Innerlijk Inzicht
Tijdens het consult kan het ook goed zijn dat jouw consulent aanvoelt dat je niet alleen een duiding wilt hebben op je thema of probleem, maar dat je ook bent geïnteresseerd in wat meer innerlijk inzicht. Over het algemeen zijn de adviezen die een paragnost, medium of helderziende je kan geven dan ook te zien als coaching of Life Coaching in een notendop.

Welk soort consult je kunt kiezen
Een telefonisch consult of chatconsult waarin ook coaching plaats vindt kan natuurlijk nooit een volledige vervanging zijn voor een live 1 op 1 therapeutische sessie bij een van de vele therapeuten in de verschillende therapievormen die in Nederland te vinden zijn. Toch zijn belangrijke inzichtelijke ervaringen zeker geen uitzondering op de bellijn van Helder Inzicht. Als het gaat om vragen over toekomst, liefde, relatie, werk of financiën is het goed om te weten dat de combinatie van paranormale duiding en coaching ( een stukje begeleiding om tot meer eigen inzichten te komen) eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en jou het meeste dienen.

Jij maakt keuzes en beslist
Jij bent namelijk niet slechts een passief onderdeel van wat er in jouw toekomst gaat plaats vinden, maar speelt er daadwerkelijk een beslissende rol in. De dingen die in de toekomst met je gebeuren worden deels beïnvloed door jou zelf en dat betekent dat alles dat je NU daadwerkelijk weet te veranderen, ook een verandering bewerkstelligt in jouw toekomst. Sta dus ook open voor eigen nieuwe inzichten en focus niet alleen op je toekomstvragen, liefdesvragen, relatievragen, werkvragen of financiële vragen. De combinatie van inzicht en duiding is een unieke kwaliteit waar de consulenten van de paranormale hulplijn Helder Inzicht in zijn gespecialiseerd.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

helder weetje life coaching

 

Info