Paranormale mysterien

Het paranormale verklaard

Er gebeuren dagelijks zoveel dingen die we niet kunnen verklaren. Toch is het zo dat hetgeen in de vorige eeuw nog als onverklaarbaar werd beschouwd, tegenwoordig door de geavanceerde technologische mogelijkheden wel degelijk kan worden onderzocht en tot op grote hoogte kan worden verklaard. In de kwantumfysica bijvoorbeeld is onomstotelijk bewezen dat (sub-) atomaire deeltjes zich op meerdere plaatsen tegelijk kunnen bewegen en dat de tijd hierin geen enkele rol speelt. Een enkel deeltje kan op wel 3000 plaatsen tegelijk bestaan. Deeltjes kunnen bovendien onmiddellijk met elkaar communiceren op elke afstand in de ruimte en zonder tijdvertraging. Dit impliceert veel als we deze ontdekking verbinden aan het bestaan van paranormale waarnemingen, helderziende waarnemingen, toekomstvoorspellingen door paragnosten en boodschappen uit de Lichtwereld die mediums doorgeven. Het betekent namelijk dat energieën ook als materie moeten worden beschouwd en dat de onzichtbare deeltjes van die fijnstoffelijke materie herkenbaar en vertaalbaar zijn voor mensen die het talent en de gave bezitten om energieën op een of andere manier te identificeren.  Het opent onze geest voor meer dan wat onmiddellijk zichtbaar is hoewel het voor de meesten mysterieus en ongrijpbaar blijft.

Kritisch blijven is goed!

Terwijl er veel mensen sceptisch staan tegenover paranormale verschijnselen en paranormale of telepathische duidingen door mediums, helderzienden en paragnosten, zijn er aantoonbaar veel zaken waarin helderzienden geholpen hebben om bijvoorbeeld moordenaars te pakken te krijgen of vermiste personen terug te vinden. De accuratesse en gedetailleerdheid van hun hulp bewijst dat het niet ging om toevalstreffers maar om daadwerkelijke paranormale gaven. Gezond scepticisme is in alle gevallen en op alle gebieden goed terwijl men tegelijkertijd ook de voldongen feiten onder ogen mag zien.

Paragnost Philippe Durant uit Australie

Na een nacht stappen met haar vrienden verdween haardesigner Paula Brown uit het Australische Sydney van de aardbodem. In zijn wanhoop en vastbeslotenheid om haar te vinden besloot Paula’s verloofde onmiddellijk om de hulp van paragnost Philippe Durant in te schakelen. Om haar te kunnen vinden gebruikte de ingehuurde paragnost een landkaart, een schietlood en een pluk haar van Paula. De plek waar het levenloze lichaam van het slachtoffer gevonden werd was op 2 kilometer na het gebied dat Philippe Durant vooraf aanwees als plaats delict. Haar lichaam werd bij toeval door een vrachtwagenchauffeur gevonden. Ook het politieteam dat de zaak in behandeling had prees de verbazingwekkende nauwkeurigheid van Phillipe Durant’s paranormale aanwijzingen.

Helderziende Debbie Malone

Maria Scott was een prostituee wiens lichaam 7 maanden na haar verdwijning werd gevonden. Hoofdrechercheur Jeffrey Little was echter niet tevreden omdat er nog altijd geen specifieke bewijzen waren gevonden omtrent de moord. Vier en een half jaar na de moord consulteerde de gefrustreerde rechercheur helderziende Debbie Malone. Zij was in staat om de politie naar de blokhut te leiden waar Maria was vermoord. Dat was echter niet alles; op haar aanwijzingen werd het moordwapen in een afvoerpijp gevonden. De helderziende vertelde de politie dat zij in de blokhut voelde hoe de moordenaar als het ware door haar heen liep en dat dit uitsluitend door “geesten” kon worden gedaan. Toen zij de politie vertelde dat de moordenaar zelfmoord had gepleegd werd haar dat bevestigd als een feit dat reeds bij de politie bekend was.

Medium Etta Smith

Na twee dagen niet op haar werk te zijn verschenen werd verpleegster Melanie Uribe bij de politie als vermist gemeld. Meteen rukte de politie uit en verrichte zij verschillende zoektochten om het vermiste meisje te vinden. Tegelijkertijd trok medium helderziende Etta Smith zich het lot van dit meisje aan en besloot haar ingevingen te volgen en zelf naar de plek te gaan die zij paranormaal had waargenomen. De politie had tot dan toe op andere plekken gezocht terwijl Etta Smith meteen in het woongebied van de vermiste Melanie begon te zoeken. Ze had de politie wel laten weten dat zij daar zou zoeken en de politie arriveerde vlak nadat medium Etta het lichaam had gevonden. Omdat dat een verdachte omstandigheid was werd Etta aangehouden en ondervraagd. Gelukkig werd de echte moordenaar een paar dagen later aangehouden en kon Etta Smith opgelucht naar huis.

Paranormaal detective Noreen Renier

In 1984 verdween een vliegtuig spoorloos van de radar. Na lang zoeken werd de zoektocht naar het vliegtuig opgegeven maar niet door Jessica herbert, de zus van de piloot van het vermiste vliegtuig. Zij wilde koste wat koste haar broer terug vinden en nam contact op met de paranormale detective Noreen Renier. De begaafde Noreen kon haar de exacte coördinaten van de plek van de crash vertellen en was zelfs in staat om de laatste momenten van piloot Arthur te beschrijven. Deze zaak is een van de vele voorbeelden waarin de politie heeft bevestigd dat een helderziende een vitale rol speelde bij de oplossing van een mysterie.

 

Paragnost Pascarella Downey

De zaak van de moord op Serra Smith in 1973 leek alsmaar meer vast te lopen. De hoofdinspecteur besloot om de hulp in te roepen van paragnoste Pascarella Downey. Zij voorspelde dat Serra’s moordenaar hoogst waarschijnlijk een monteur was en dat hij een decoratief naamplaatje droeg met de letter “E” erin gegraveerd. Zij beschreef dat de moordenaar niet onmiddellijk zou worden aangehouden en dat bloed een rol zou spelen bij zijn aanhouding. Haar paranormale getuigenis werd in het politierapport opgenomen maar het zou zeer lange tijd duren voordat de verbluffende accuratesse van Pascarella duidelijk zou worden. Zes en twintig jaar later werd een man namens Edward gearresteerd voor de moord op Serra nadat DNA bloedonderzoek hem linkte aan de moord op Serra Smith. Als klap op de vuurpijl bleek, dat Edward ten tijde van Serra’s moord werkzaam was als monteur.

Medium Dorothy Allison

Nadat een jong meisje van huis was weggelopen, waren de ouders zo ontevreden over het daarop volgende politieonderzoek dat zij besloten om de hulp van helderziende Dorothy Allison in te roepen. Allison vertelde de wanhopige ouders dat het lichaam van hun dochter in moerassig gebied lag. Bovendien zouden zij daar een verlaten zuto vinden en een rots met de letters “MAR” erop geschreven. Zij vertelde hen bovendien dat het getal 222 erg belangrijk was en dat hun dochter weliswaar in water lag maar niet was verdronken. Geheel overeenkomstig met de duidingen van het medium werd het lichaam van het arme meisje gevonden door een groep in moerasgebied wandelende tieners. Haar lichaam was verstopt in een olievat waar het nummer 222 aan de zijkant was gedrukt. Dorothy Allison had bovendien voorspeld dat het meisje was vermoord door haar vriendje. Door deze informatie kon de politie de moordenaar (die inderdaad de vriend van het meisje bleek te zijn) arresteren.

© Helder Inzicht

Ook interessant voor jou:

Terug naar de hoofd pagina Paranormaal

 

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info