Pendelen

pendel helder inzicht Pendelen door mediums, helderzienden & paragnosten pendel paragnost

Pendelen is een van de leukste manieren om in contact te komen met je eigen intuïtie. De beweging van de Pendel wordt aangestuurd door een hoger weten in jezelf. 

- Gebruik dit Pendel Orakel met een intentie van rust en overgave
- Probeer je vraag zo kloppend en eenvoudig mogelijk te stellen

- Concentreer je op je vraag en als je wilt, sluit dan even je ogen
- Klik dan op de Pendelkaart
- Je mag zowel met gesloten als met open ogen klikken

Random Alaatje
© www.helderinzicht.com

Tijdens jouw live chat consult wordt de pendel door een medium, paragnost of helderziende vaak gebruikt om vragen te beantwoorden. Tussen "ja" en "neen" ligt een heel gebied van nuances. Om die nuances zoals "waarschijnlijk wel" of "waarschijnlijk niet" zo exact mogelijk te kunnen beantwoorden worden er speciale pendelkaarten gebruikt.

topmediums pendelkaart

Slinger van krachtige intuitie

Nadat tijdens de paragnostenchat je vraag is gesteld zorgt het pendelend chat medium voor een neutrale en afwachtende innerlijke houding. De pendel begint de ene keer heel duidelijk en krachtig in een bepaalde richting te slingeren en een andere keer duurt het wat langer voordat er beweging ontstaat en is de beweging misschien zwak of minder sterk. Al die aspecten spelen een rol bij je uiteindelijke uitslag.

pendelkaart foto fotoPendelkaarten

Er zijn veel verschillende pendelkaarten; pendelkaarten die gericht zijn op liefde, relaties, werk, financien en gezondheid maar ook pendelkaarten die uitsluitend "ja" en "neen" aangeven. Hoe dichter een pendel bij "ja" of "neen" komt hoe duidelijker de uitslag.
Soms slingert een pendel precies in het midden van "ja" en "neen" en dat betekent dan dat er even veel kans is op beide mogelijkheden.
Als dit de uitslag is, kan de pendelaar (het medium, de paragnost of de helderziende) andere pendelkaarten raadplegen om te kijken welke jij zelf kunt spelen om een resultaat te verkrijgen dat voor jou persoonlijk geldt. Als je vragen over liefde of relaties hebt kan er een foto-foto pendelkaart worden gebruikt. Het chat medium dat pendelt kan je op die manier een duiding geven over andere personen waar je vraag betrekking op heeft. Ook tijdens een live mediumchat kan het zijn dat je medium gebruik maakt van de pendel. Meestal wordt dit gecombineerd met de eigen intuitieve gaven en met het leggen van kaarten zoals tarotkaarten, lenormandkaarten, engelenkaarten of orakelkaarten. Op die manier kan jouw chat met een consulent van Helder Inzicht veel inzicht geven in de rol die je zelf speelt en de rol die de mensen in je omgeving van spelen. Bovendien kunnen oorzaken, gevolgen en jouw te verwachten toekomst helder worden geduid.

Pendelen en de wetenschap

Alles dat met het onzichtbare en niet meetbare is verbonden, staat vaak tegenover de traditionele wetenschap. In de afgelopen decennia hebben de bevindingen van de quantum mechanica en de proeven die vanuit de quantum theorie plaats vinden, behoorlijk veld gewonnen. Voor een deel zegt de quantum theorie bijvoorbeeld, dat elke gedachte of elk gevoel, in wezen net zo substantieel en "stoffelijk" is, als het stoffelijke bestaan. Dat betekent dat er voortdurend een wisselwerking is tussen al het bestaande en dat niets los van iets anders kan worden gezien. Eigenlijk zijn alle zichtbare en onzichtbare onderdelen van het hele bestaan met elkaar verbonden en hebben ze dezelfde Bron. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen, dat de kleinste "ondeelbare deeltjes" in hun beweging worden beïnvloed, indien er iets is dat hen observeert, zoals bijvoorbeeld een camera of twee ogen.

Maar wat betekent dit voor het Pendelen?

Al het onzichtbare is dus in staat om het zichtbare te beïnvloeden. Als we dit toepassen op het pendelen, dan is ons intuïtief wezen en weten is staat, om de pendel via onze fijnste spiertjes in beweging te brengen. Binnen in osn zelf, vindt een proces plaats, waarbij onze vraag in wisselwerking treedt met ons intuïtief weten. Als we een pendelkaart bekijken en lezen wat er in staat en om welk thema het draait, programmeren we de pendel onbewust om zich te bewegen in samenwerking met de innerlijke(intuitie en het thema) en uiterlijke wereld (zoals bijvoorbeeld de stoffelijke toekomst)

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Ook interessant voor jou:

Terug naar de hoofd pagina Paranormaal

 

Info