Toekomst voorspellen


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Iedereen vraagt het zich wel eens af:

"Is het mogelijk om de toekomst te voorspellen?"

Ja, dit kan. Maar het is niet eenvoudig. Het is bijna niet mogelijk om een absolute voorspelling te doen. Dit gebeurt een enkele keer wel, maar over het algemeen kun je voor de toekomst alleen de mogelijkheden en kansen aangeven. Het is vrij gecompliceerd en daarom volgen hier een paar voorbeelden:

- Stel dat Sonja wil weten of zij binnenkort een relatie krijgt. Wij kunnen dan met behulp van gidsen, tarot, astrologie, mediumschap of andere methode zien of het een gunstige tijd is voor een nieuwe relatie. Stel dat het inderdaad een gunstige periode gaat worden voor een ontmoeting met een eventuele geliefde, dan zal deze ontmoeting er alleen zijn, als Sonja dit zelf ook wil en er voor open staat. Als Sonja thuis op de bank blijft zitten met haar handen over elkaar, dan gebeurt er niets. Dus als Sonja een toekomstvoorspelling wil, dan is het aan te raden dat Sonja er zelf ook iets aan doet om haar toekomst goed neer te zetten. Mediums, paragnosten en helderzienden van Helder Inzicht helpen Sonja mee om haar toekomst te bepalen en voor een deeltje de toekomst in te kunnen zien.

- Stel dat Arnold graag wil verhuizen. Als een kaartlegger, astroloog, paragnost of andere deskundige aangeeft, dat het komende periode niet gunstig is om te verhuizen dan wil dat niet zeggen dat Arnold dit ook niet moet gaan doen. Als hij ervoor kiest om toch actief te zoeken naar nieuwe woonruimte en toch gaat verhuizen, dan kan dat. De kans dat het allemaal niet zo soepel loopt is dan echter groot. Net zoals de kans dat de nieuwe woonplek toch niet zo is zoals Arnold had gehoopt.

Mensen hebben de verantwoordelijkheid om zelf te kiezen wanneer iets gaat gebeuren. Wij kunnen zien of dit het juiste moment is.

Wil je een kijkje in jouw toekomst?

Bel met een van onze consulenten waaronder zich ook waarzegsters en voorspellers bevinden en vraag naar jouw kansen en mogelijkheden bij onze paranormale hulplijn voor de komende periode. Wil je nu al weten of er een nieuwe liefde op jouw pad komt in de nabije toekomst? Bel dan met een medium, paragnost of helderziende van Helder Inzicht. Hoe zit het met mijn toekomst en werk?  Wat brengt de toekomst en geld mij? Wat kan ik verwachten over de toekomst en relatie? Een stukje toekomst wordt onthuld! Maar de toekomst heeft ook altijd verrassingen in petto. Houd daar rekening mee! Sommige dingen mogen we nog niet van te voren weten over de toekomst. Maar een helderziende paragnost kan jou wel vast een kijkje in de toekomst geven.
Probeer het zelf en laat je verrassen door jouw eigen toekomst.

© Helder Inzicht

 

Relevante artikelen:

 

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info