Werk aan je toekomst

Droom je Toekomst


Als je onopgeloste dromen hebt over je werk en je wilt dat dit er in de toekomst beter of anders moet uitzien, neem dan de eerste stap en neem het heft in eigen handen. Hoe?
Allereerst door voor jezelf op een rijtje te zetten wat je werkelijk anders zou willen als het gaat om je toekomst en werk. Dat betekent niet meer dan pen en papier pakken en beginnen met schrijven aan de hand van een aantal vragen over je huidige werk en hoe je je werk in de toekomst het liefste zou zien. Al het nieuwe wordt door een sterke wens vooraf gegaan en het beste dat je dus kunt doen is om je wens zo helder mogelijk te krijgen. Als je al werk hebt en je wilt ander werk in de toekomst; begin ermee om het te wensen en ervaar je wens steeds meer als "reeds aanwezige realiteit". Voel dat het al zo is!

Werk dan voor je zelf uit hoe je je wens het beste kunt gaan realiseren.
Als je merkt dat je er niet goed uitkomt of advies nodig hebt, schroom dan niet om eens te bellen of te chatten met een van de vele ervaren mediums, helderzienden en paragnosten van Helder Inzicht. Zij kunnen je mogelijkheden en kansen in de toekomst een stuk duidelijker maken en je meer inzicht verschaffen in het beste te volgen pad aangaande jouw toekomst en werk. Vaak gaan moeilijkheden die met werk zijn verbonden uiteindelijk gepaard met problemen binnen de relatie. Het belangrijkste is altijd dat je blijft communiceren met elkaar. Deel elkaars zorgen, gedachten en gevoelens en geef elkaar de ruimte. Als er toch hulp nodig is, denk dan eens aan relatietherapie. Leer elkaar weer vertrouwen en lief hebben zoals het oorspronkelijk is geweest!

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Toekomst

 

Info