Verwerking

Verwerking

Heb je jouw vorige relatie nog niet verwerkt? In de meeste gevallen is een relatiebreuk een intens emotioneel gebeuren. Verwachtingen zijn aan duigen gevallen; de ander bleek toch niet de ware te zijn of na jaren van samenzijn is je partner verliefd op een ander.
verwerking vorige relatieVaak duurt het een hele tijd voordat partners zover zijn om te beseffen dat verder gaan met elkaar geen zin heeft. In de meest positieve gevallen gaat men toch als vrienden uit elkaar en begint ieder zijn of haar nieuwe leven. In andere gevallen is de breuk te heftig geweest en is er meer nodig voor een goede verwerking van emoties. Het is dan misschien goed om je voor een tijdje professioneel te laten begeleiden zodat je kunt omgaan met je verdriet of boosheid en alles kunt gaan loslaten. 

Blokkades oplossen

Ook onze mediums, helderzienden, paragnosten en life coaches helpen jou om dit verdriet te verwerken en los te laten. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuwe dingen in jouw leven. Soms zit oude pijn op energetisch vlak nog vast. Dat is een blokkade op energie niveau. Dit werkt door op jouw hele wezen. Onze aura readers of chakra specialisten kunnen jou helpen met de verwerking van emoties om dit energetische stuk op te lossen. Blokkades ve rdwijnen en jij voelt je weer vrij. Daarna kun je makkelijker nieuwe liefde in jouw leven toelaten.

© Helder Inzicht

Meer interessante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Ware Liefde

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info