Afwijzing

Geen angst meer voor afwijzing

 

Ben je verliefd, maar weet je niet zeker of de ander dat ook is? Dan kan het moeilijk zijn om toenadering te zoeken. Misschien heb je angst voor afwijzing. Iemand die bang is voor afwijzing, is mogelijk bang om gekwetst te worden. Wij helpen jou om van deze angst af te komen! Bovendien zien wij ook of de ander ook verliefd op jou is. Angst voor afwijzing is niet alleen in een bestaande relatie de belangrijkste blokkade. Veel kansen op een nieuwe liefde gaan verloren door deze bevriezende emotie.
Vraag jezelf eens af: “Wat heb ik te verliezen”? En vraag het steeds weer aan jezelf en je zult er achter komen dat het antwoord simpel is: Niets!

Een medium, paragnost of helderziende kan je helpen om op het punt te komen dat je beseft dat je niets kunt winnen als je je door je afwijzingsangst laat leiden.

Dat klinkt makkelijker dan het is en daarom zullen de consulenten van Helder Inzicht je stap voor stap helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Bovendien kunnen zij je aangeven hoe jouw toekomst vorm krijgt door in het heden de stappen te nemen die nodig zijn.

© Helder Inzicht

Meer interessante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Ware Liefde

Auteurs van "Afwijzing": Istvan Lichter & Inge van Montfort
Beheerders Helder Inzicht/ paranormale hulplijn

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info
Een medium online zegt je wat je eigenlijk al wist maar je niet meer herinnert
- Bel ons!
Info
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels