Paranormaal

Paranormaal betekent letterlijk "voorbij normaal" of "boven normaal".
Het gaat om bovennatuurlijke verschijnselen. Het zijn dus verschijnselen die wetenschappelijk gezien niet verklaard kunnen worden. Een klein voorbeeldje dat je misschien herkent: Je denkt aan iemand en de telefoon gaat. Het is precies degene waar je net aan dacht!

Dit is wetenschappelijk niet te verklaren en toch gebeurt het. We noemen het ook intuitie.
Iedereen heeft dit in meer of mindere mate. Zodra iemand dit heel erg vaak heeft noemen we deze persoon paranormaal begaafd. Ook op onze telefoonlijn werken paranormaal begaafde mensen. Op onverklaarbare wijze kunnen zij informatie opvangen, die anderen niet weten. Onze paranormaal begaafde mensen zijn een medium, een paragnost, een helderziende, een waarzegger, een tarotist of een astroloog. Al onze paranormale en spirituele medewerkers geven jou een paranormaal consult. Een paranormaal medewerker heeft een speciale gave. Een paranormale gave is aangeboren. Iemand die geboren is met een paranormale gave kan zich paranormaal ontwikkelen. Als iemand met een paranormale gave ervoor kies om zijn of haar gave te ontwikkelen, dan kan iemand dusdanig paranormaal begaafd zijn, dat iemand anderen kan helpen. Als iemand er niet voor kiest om deze paranormale gave te ontwikkelen, dan is deze persoon nog steeds paranormaal, maar dan weet deze persoon niet hoe om te gaan met de paranormale gave. Dus een paranormale gave is aangeboren, maar hoeft niet perse ontwikkeld te zijn.

Als iemand paranormaal is en er wél voor heeft gekozen om zich te ontwikkelen, dan kan iemand een goed medium of een goede paragnost zijn. Als diegene zijn of haar diensten breder wil inzetten is een paranormale hulplijn het spirituele platform bij uitstek.

Iedereen heeft wel eens een paranormale waarneming.
Niet iedereen is zich hier van bewust. Zodra je je bewust bent van een waarneming die paranormaal is, dan kun je er ook iets mee. Je kunt dit talent ontwikkelen en er ook daadwerkelijk iets mee gaan doen, waardoor je in staat bent om ook anderen te helpen. Dan kun je je -na een grondige screening- aansluiten bij de spirituele hulplijn Helder Inzicht. Dat kunnen zowel helderzienden als mediums of paragnosten zijn. Een consulent die gebruik maakt van paranormale waarneming wordt ook een medium, een helderziende of een paragnost genoemd.

       


Een paranormaal genezer wordt ook wel healer genoemd.
Hij werkt op energetisch niveau en heeft geleerd om chakra's en aura's waar te nemen. Hij of zij is in staat om te zien en te voelen waar energetische blokkades zitten en wat dit betekent voor de persoon die het aangaat. Nadat eventuele problemen zijn vastgesteld kan de paranormaal genezer blokkades helpen oplossen. De healer werkt bijvoorbeeld met kleuren en energetische kwaliteiten en in het algemeen kan magnetiseren een rol spelen in dat proces. Een goed paranormale genezer zal ook psychologisch voldoende zijn onderlegd om de client te kunnen voorzien van de informatie die tot meer inzicht in de oorzaken van de klachten leidt.

Als je vragen hebt waar je zelf het antwoord niet op weet, kun je bellen met een van onze mediums, paragnosten of helderzienden. Zij vinden wellicht wel het antwoord! Maar ook chatten met een consulent is mogelijk op onze paranormale hulplijn. Een consult met onze paranormale medewerkers kan van grote waarde zijn voor jou. Door een paranormale blik of een helderziende blik op jouw situatie te geven, kun jij inzicht krijgen, dat je anders nooit zelf had gevonden.

Voel jij dat je ook paranormaal bent?
Wil je jouw gaven ontwikkelen? Dan kun je een opleiding gaan volgen tot medium, paragnost of helderziende. Daar zijn vele mogelijkheden voor en door je te oriënteren kom je er achter welke mogelijkheden er voor jou zijn in jouw omgeving. Je kunt dan een opleiding gaan volgen en jouw paranormale gaven en talenten gaan ontwikkelen. Het is niet nodig om angst te hebben voor paranormale waarnemingen. Het is gewoon erg speciaal en je kunt er iets mee! Voel je je paranormaal? Doe er iets mee! Je hoeft dit niet perse te doen met als doel om anderen te gaan helpen, maar het kan ook heel erg goed zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw innerlijke wereld groeit, je staat bewuster in het leven en je zult merken, dat je situaties beter aankunt als je jezelf meer ontwikkelt. 

Bezoek ook eens een paranormale beurs om te zien wat er allemaal mogelijk is in de wereld van paranormale opleidingen. Of maak er gewoon een leuke en interessante dag van en ontmoet professionele mediums, paragnosten en helderzienden.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Ook interessant voor jou:

 

 

Info