Paranormaal genezer


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Hoe helpt een Paranormaal Genezer

Een paranormaal genezer helpt mensen door op alternatieve wijze te genezen. Hij (of zij) heeft een holistische zienswijze. Dat betekent, dat niet alleen wordt gekeken naar één gebied, maar naar lichamelijk, geestelijk én emotioneel vlak.
Het is van groot belang, dat je met (lichamelijke) klachten altijd ook naar een gespecialiseerd arts gaat. Alternatieve geneeswijzen zijn een aanvulling op de reguliere hulp. Paranormale geneeswijzen zijn dus geen vervanging! Een paranormaal genezer helpt je om in balans te komen en om je goed te voelen op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Ook kijkt hij naar jouw emoties, dus als je een consult hebt gehad zul je je heel anders voelen.

Geen genezing maar wel Healing op afstand

Op onze spirituele astro telefoonlijn werken een aantal paranormale genezers. Bel ze gerust. Ze ondersteunen bij de meest uiteenlopende klachten. Denk vooral aan problemen of situaties waar jij zelf niet uitkomt. Je kunt niet terecht bij een paranormaal genezer met jouw medische klachten. Raadpleeg daar altijd een gespecialiseerd arts voor, waar je naartoe kunt door een verwijzing te vragen bij jouw huisarts.

Welke hulp kun je verwachten?

Onze paranormaal astro genezers helpen wel met bv. relatieproblemen, huwelijksproblemen, liefdesvragen, vragen over werk en of studie, vragen over opvoeding, vragen over aura's of chakra's enz. Je kunt door een paranormale genezer een reading en een healing laten doen. De paranormale genezer bij de paranormale hulplijn geeft je antwoorden en inzichten op jouw levensvragen. Een paranormaal genezer kan ook een combinatie-talent hebben, zoals bijvoorbeeld tegelijkertijd een medium, paragnost of helderziende te zijn. Dat kan een voordeel hebben als je een astro consult neemt bij een paranormale genezer met zo'n extra gave. Een paranormaal genezer kijkt immers op een holistische wijze naar je en kan vervolgens als medium voor jou contact leggen met een wezen uit de lichtwereld. Dat kan een engel zijn of een van jouw gidsen.

genezingWerkwijze paragnost als Paranormaal Genezer

Een paragnost die ook paranormaal genezer is kan ook voor jou kijken in het verleden of daar nog een onverwerkt trauma zit of hij kan kijken naar de toekomst, om te zien wat je de komende tijd voor mogelijkheden hebt. Als een paranormaal genezer ook kan tarotkaarten leggen voor je, dan heb je ook een heel uitgebreid consult. De paranormale genezer kan ook een hulpmiddel ter aanvulling gebruiken. Dat kan een pendel zijn, waarmee hij achter antwoorden kan komen op jouw levensvragen. Hierdoor krijg je heel gericht antwoorden en inzichten, waar jij vervolgens heel erg goed mee verder kunt. Het voordeel van een telefonische advieslijn is het feit dat je a la minute kan bellen naar een paranormale genezer en niet afhankelijk bent van lange wachttijden. Kijk maar eens naar onze aanwezige consulenten om zelf een astro consult op onze astro lijn te proberen. Laat je verrassen door de bewustwording die er volgt! Je kunt een paranormale genezer ook een alternatief therapeut noemen. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan eens op onze pagina over alternatieve therapeuten. Ook zij zijn vertegenwoordigd op de paranormale hulplijn van Helder Inzicht.


© Helder Inzicht

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Betrouwbare Astrolijn

 

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info