Alternatieve Therapeuten


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Wat is een alternatieve therapeut?

Het woord alternatief geeft in deze aan, dat het om iets gaat dat anders is dan gebruikelijk. Een therapeut heeft een reguliere opleiding gevolgd en een alternatieve therapeut heeft een spirituele opleiding gevolgd of een opleiding die niet tot de reguliere gezondheidszorg behoort. Het kan bijvoorbeeld gaan om een homeopaat of om iemand die acupunctuur doet. Ook kan het iemand zijn die holistische massage uitoefent. Het kan ook gaan om een hypnotiseur. Een hypnotiseur kan met hulp van hypnose dingen uit jouw onderbewustzijn bewust maken. Zoals bijvoorbeeld een trauma dat je opliep toen je nog baby, peuter of kleuter was. Alle informatie zit opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Een hypnotiseur haalt deze informatie naar boven, zodat jij je er bewust van wordt. Op het moment dat deze bewustwording er is, kun jij het gaan verwerken en oplossen.

heling door bewustzijn en verwerking

Alternatieve psychische hulpverlening

Denk bijvoorbeeld aan een medium of een paragnost. Een alternatieve therapeut kan veel voor je betekenen. Soms heb je het reguliere circuit al doorlopen en is er niets gevonden of is er geen methode gevonden om je te helpen. Het gaat mogelijk om een trauma, dat diep verstopt zit in jouw onderbewuste. Ook een paragnost kan zich hierop afstemmen. Hij of zij werkt anders dan een hypnotherapeut. Een hypnotherapeut laat jou zelf terug gaan naar het moment van trauma en een paragnost stemt zich af op jouw verleden. Omdat een paragnost in direct contact staat met de Lichtwereld, kan hij of zij ook contact maken met verleden, heden en toekomst. In de Lichtwereld is er immers geen factor tijd. Alles is. Een paragnost stemt zich af op jouw verleden en zoekt naar een pijnlijk trauma, dat nu nog steeds een negatieve invloed op jou heeft. Doordat de paragnost zich er op afstemt kan hij zijn of haar bevindingen aan jou doorgeven en kun jij een soort van "aha-beleving" hebben. Hierdoor word je je bewust van het trauma en kan de verwerking beginnen. Soms mag het trauma meteen losgelaten worden en dan is het direct verwerkt.

genezende hulpAlternatieve Therapie: Angst loslaten

Soms is het nodig om de bewustwording een bepaalde tijd tot je te laten komen, waarna je het trauma mag loslaten. Je kunt dit gaan ervaren als een bevrijding. Blokkades komen los en zijn niet meer langer een blokkade te noemen. Er komt ruimte voor nieuwe dingen in jouw leven en onzekerheid of angst kan verdwijnen. Zo kun je bijvoorbeeld verlatingsangst of bindingsangst oplossen.
Verlatingsangst en/of bindinsangst kan in de weg zitten bij het hebben van een probleemloze relatie. Door deze angsten los te laten komt er zekerheid en verdwijnen twijfels. Jouw relatie wordt stukken beter. Als je vrijgezel bent, kan er makkelijker nieuwe liefde op jouw pad komen en kun je beter een degelijke basis leggen in deze relatie, waardoor de relatie makkelijker stand houdt. Als je contact opneemt met alternatieve therapeuten, dan kun je dit soort problemen en nog veel meer problemen die je tegenkomt aanpakken. Bij Helder Inzicht werken veel alternatieve therapeuten. Wil je contact met een alternatieve therapeut? Ga dan nu naar de pagina met al onze alternatieve therapeuten.

© Helder Inzicht

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Betrouwbare Astrolijn

 

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info