Ware Liefde

Ben je op zoek naar jouw ware liefde?
Ben je alleen en zoek je een liefdevolle relatie? Ben je toe aan een nieuwe liefde in jouw leven? Wij kijken voor jou wat de mogelijkheden zijn op liefdesgebied in de nabije toekomst. ware liefdeHet spreekt voor zich dat jij zelf de belangrijkste rol speelt in het vinden van je ware liefde. Sta je echt open voor ontmoetingen en voor onverwachte gebeurtenissen of heb je voorbehoud en stel je op voorhand voorwaarden? Besef dan dat je jezelf tekort doet en beperkt in het vinden van de ware. Als je alleen kijkt naar je verwachtingen en idealen dan verklein je je kansen tot een minimum. Want wie zal ooit voldoen aan het perfecte plaatje dat je voor een ander hebt bedacht? Als je een klein beetje in staat bent om dit los te laten schep je al een wereld van mogelijkheden en sta je meer open voor nieuwe ontmoetingen en een nieuwe blijvende liefde. Dit betekent natuurlijk niet dat je zomaar alles zou moeten accepteren en dat je niet je voorkeuren mag hebben.

Leer houden van jezelf!

Houden van jezelf heeft niets te maken met jezelf verheerlijken. Het betekent dat je je innerlijke waarde als mens ontdekt en koestert. Jij bent het waard om van te houden omdat je voort bent gekomen uit dezelfde Bron waar iedereen zijn oorspronkelijke “wieg” heeft staan.


Hoe meer je je eigen warmte in je hart voelt, hoe meer anderen dat ook voelen. De mate waarin je je eigen warmte en genegenheid voor jezelf voelt trekt “gelijkgezinden” aan. En  laat dat nou net zijn waar je naar op zoek bent!

Van zoekende single naar nieuwe liefde in je leven

Ben je single? Ben je het alleen zijn beu? Wil je nieuwe liefde in jouw leven? Wil je weten wanneer er eindelijk nieuwe liefde op jouw pad komt? Ben je benieuwd hoe je jouw zielemaatje kunt vinden? Helder Inzicht helpt je daarbij! De mediums, paragnosten en helderzienden van Helder Inzicht zijn ervaren spirituele coaches met paranormale gaven die ernaar streven om jou op weg te helpen. Ze kunnen je helpen zien wat jouw rol in het groter geheel is, waarom je misschien blokkeert in bepaalde situaties of waarom het je niet lukt om jouw ware liefde te vinden. Daar waar de gangbare hulp ophoudt, kunnen ze bovendien met hun gave een tipje van de toekomstsluier optillen door je te laten zien hoe jouw stappen in elk moment verbonden zijn met die mogelijke toekomst. Vaak is het zo dat jouw toekomst veel meer mogelijkheden bevat indien je nieuwe stappen durft te nemen in het Hier en Nu. Daarom zal je liefdesleven op een nieuwe en misschien onverwachte manier meer gaan bloeien en ruimer worden.

Auteurs: Inge van Montfort & istvan Lichter
Beheerders paranormale hulplijn Helder Inzicht
Spiritueel bellen & chatten

       

 

Meer interessante artikelen:

Info