Waarzegger

Wat is een waarzegger?

Een waarzegger of waarzegster is iemand die voorspellingen voor de toekomst doet. Dit kan gaan over liefde, relatie, werk, rouwverdriet, pijn, financien, moeilijke situaties, opvoeding, kinderen enz. Veel mensen krijgen het beeld van een zigeuner met een glazen bol of kristallen bol als ze het woord waarzegger of waarzegster horen. Dat kan een misverstand zijn, want een waarzegger kan er uiteraard heel anders uitzien. Onze waarzeggers zijn gescreend voordat ze bij Helder Inzicht op de paranormale telefoonlijn mogen werken. Je weet dus zeker, dat je met een betrouwbare waarzegger spreekt als je belt met een medewerker van Helder Inzicht.


Waarzeggers en waarzegsters zijn vaak ook helderziend en/of heldervoelend. 
Er is verschil tussen iemand die zich waarzegger noemt en iemand die zich medium noemt. Een medium maakt contact met overledenen en een waarzegger voorspelt toekomst. Een waarzegger lijkt meer op een paragnost dan op een medium.

Wil je op de paranormale hulplijn met een betrouwbare waarzegger spreken?
Bel dan een van paragnosten, mediums of waarzeggers van Helder Inzicht. Bij Helder Inzicht vind je de beste waarzeggers en de beste mediums. Om een goede waarzegger te mogen zijn, heb je eerst een goede screening nodig. De mediums en paragnosten en helderzienden van Helder Inzicht hebben deze screening gehad en je zult niet teleurgesteld zijn over de kwaliteit. Hoge kwaliteit vinden wij belangrijk bij onze waarzeggers! Dus zoek je de beste waarzeggers? Bezoek Helder Inzicht en treed in contact.

Als je contact zoekt met een waarzegger van Helder Inzicht, dan weet je zeker dat het gesprek vertrouwelijk is.
De telefoon gesprekken die jij hebt met een waarzegger een medium of een paragnost van Helder Inzicht worden nooit opgenomen. Dat mag in Nederland niet volgens de wet van privacy en wij respecteren deze wet. In Nederland mogen de gesprekken naar een 0900 een 0909 of een 0800 nummer nooit worden opgenomen. Tenzij je van te voren een bandje hoort wat aangeeft, dat een gesprek mogelijk wordt opgenomen. Wij hebben ervoor gekozen om de gesprekken tussen jou als klant en onze paragnosten en waarzeggers niet op te nemen, zodat jij er zeker van kunt zijn dat het een vertrouwelijk gesprek is met een betrouwbare paragnost of een zuivere waarzegger. Wij vinden het heel belangrijk, dat jij je op je gemak voelt tijdens een gesprek. Een live waarzegger is een waarzegger die nu voor jou meteen beschikbaar is via Helder Inzicht. Je kunt deze waarzegger bereiken door te bellen. Je kunt dan meteen jouw vraag stellen.

Heb je een probleem?
Laat er dan gerust eens naar kijken door een van onze waarzeggers. Zij zullen er alles aan doen om je verder te helpen. Er komt meer bewustwording in jouw leven en je voelt je gelukkiger.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Toekomst

 

Info