Voorspelling

Je vraagt het je vast wel eens af: "Is het wel mogelijk om een voorspelling te doen?".
Dit kan inderdaad, maar het is niet makkelijk. Een exacte toekomst voorspelling is bijna niet mogelijk. Er kunnen door paragnosten en waarzeggers echter wel dingen aangegeven worden voor de toekomst. Dit gaat vooral over de sfeer waar je in terecht komt. Is het positief? Is het negatief? Wat kun je er zelf aan doen om jouw toekomst te veranderen? Een paragnost, helderziende of medium kan aangeven wat jouw mogelijkheden en kansen zijn voor de komende tijd.

voorspelling toekomstHet is vrij gecompliceerd en daarom volgen hier een paar voorbeelden:

- Stel dat Sonja wil weten of zij binnenkort een relatie krijgt. Wij kunnen dan met behulp van gidsen, tarot, astrologie, mediumschap of andere methode zien of het een gunstige tijd is voor een nieuwe relatie. Stel dat het inderdaad een gunstige periode gaat worden voor een ontmoeting met een eventuele geliefde, dan zal deze ontmoeting er alleen zijn, als Sonja dit zelf ook wil en er voor open staat. Als Sonja thuis op de bank blijft zitten met haar handen over elkaar, dan gebeurt er niets.

- Stel dat Arnold graag wil verhuizen. Als een kaartlegger, astroloog, paragnost of andere deskundige aangeeft, dat het komende periode niet gunstig is om te verhuizen dan wil dat niet zeggen dat Arnold dit ook niet moet gaan doen. Als hij ervoor kiest om toch actief te zoeken naar nieuwe woonruimte en toch gaat verhuizen, dan kan dat. De kans dat het allemaal niet zo soepel loopt is dan echter groot. Net zoals de kans dat de nieuwe woonplek toch niet zo is zoals Arnold had gehoopt.

Jouw verantwoordelijk en jouw toekomst
Je hebt een eigen verantwoordelijkheid, dus die speelt zeker een rol bij het bepalen van jouw toekomst. Er zijn uiteraard wel mensen die een exacte voorspelling kunnen doen, maar het blijft onvoorspelbaar welke exact uitkomt. Een paragnost of waarzegger kan een tendens aangeven. Een voorspelling kan ook met behulp van handlezen.

Wil je weten wat de mogelijkheden, tendensen en kansen zijn voor jouw toekomst? Bel met een van onze mediums en paragnosten en vertel over welk onderwerp jij iets wilt weten. Het kan gaan over bijvoorbeeld liefde, relatie, werk, geld, kinderen, scheiding enz.. Onze helderzienden, mediums en paragnosten vinden geen enkele vraag vreemd!


Vooral onze paragnosten zijn gespecialiseerd in het geven van toekomst inzicht.
Een paragnost kan namelijk kijken in het gebied van de Lichtwereld, waar er geen factor tijd aanwezig is. Hierdoor is in die wereld alles tegelijk: verleden, heden en toekomst. Een goede paragnost weet precies welk deel dat hij ziet in de Lichtwereld uit het heden, uit het verleden in uit de toekomst komt.  Je bent wellicht het meest benieuwd naar een voorspelling voor de toekomst. Toch is het soms nodig om terug te kijken naar je verleden, zodat de herkomst van een trauma kan worden achterhaald. Hierdoor kunnen blokkades worden weg genomen. Door te weten waar de blokkade vandaan komt, kun je er aan werken. Het is dan tijd voor verwerking en loslaten. Als je dan vervolgens naar jouw toekomst kijkt, dan zie je dat die in positieve zin is veranderd door jouw inspanningen om dingen uit het verleden los te gaan laten. De consulenten van de nummer 1 paranormale hulplijn Helder Inzicht zijn dankbaar jou daarbij te hebben geholpen.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Toekomst

 

Info