Wat is een medium?


ANTWOORD SPEL

Random Image

Volgende vraag >>

Wat is een medium?

Een medium is een tussenpersoon tussen de niet zichtbare wereld en de zichtbare wereld. In de strikte zin van de betekenis heeft een medium de paranormale gave om bijvoorbeeld boodschappen uit het hiernamaals waar te nemen en te vertalen in mensentaal. Bij Helder Inzicht vind je direct betrouwbare en erkende mediums online en extra informatie over waar je een betrouwbaar medium aan kunt herkennen.

Garantie als je Mediums wilt raadplegen?

Niemand kan je garanderen dat een Medium voldoet aan bepaalde eisen en kenmerken. De beste manier is om kritisch te zijn en je eigen onderbuikgevoel te vertrouwen. Of bekende Mediums van TV bijvoorbeeld wel of niet betrouwbaar zijn, blijft in theorie een onbeantwoorde vraag. Een ding is zeker; als je het kaf van het koren weet te scheiden zul je merken dat er onder de mediums veel betrouwbare mediums zijn die integer en dienstbaar zijn. Voor hen staat op de eerste plaats dat ze je kunnen helpen door middel van advies, inzicht en duidingen. Betrouwbare mediums online kun je ook vinden op paranormale beurzen. De beste mediums vind je op een beperkt aantal spirituele hulplijnen die al langere tijd bestaan en een goede naam hebben opgebouwd.

Betrouwbare paranormale hulplijn herkennen
betrouwbaar medium

Let bijvoorbeeld op het uiterlijk van de website waar online Mediums bij zijn aangesloten. Ziet de website er overdreven commercieel of op sensatie belust uit, dan kun je er je vraagtekens bij zetten. Zie je aan de profielen van mediums dat het echte mensen zijn of zit er een “geurtje” aan? Wat kosten de consulenten op de astrolijn die je hebt gevonden? Is er een klantenservice aanwezig waar je terecht kunt met praktische vragen of advies? Je kunt beter een kleinere paranormale lijn met minder consulenten raadplegen dan een spirituele hulplijn met talloze consulenten; gezond verstand zal ook jou immers niet ontbreken als je ziet dat het aanbod van paranormaal begaafde mensen zo ongeloofwaardig groot is dat er sprake is van misleiding. Zoveel mediums, helderzienden en paragnosten kunnen immers onmogelijk bestaan omdat het dan gemeengoed zou zijn en er geen speciale gaven meer zouden bestaan. Het zou normaal zijn en ook je buurman zou je de antwoorden kunnen geven die je nu bij een medium zoekt. Helder Inzicht is zo’n kleinere paranormale hulplijn met hoge kwaliteitseisen waar de consulenten door middel van een screening en uitgebreid proefconsult moeten voldoen aan de eisen waar jij als bezoeker en consultant behoefte aan hebt. Zo scheidt Helder Inzicht het kaf van het koren. Bij Helder Inzicht vind je uitsluitend paranormale consulenten die een grondige selectieprocedure succesvol hebben doorlopen. Bovendien vind je een zeer bezoekersvriendelijke klantenservice die goed en vaak bereikbaar is voor vragen over de website en advies over de aangesloten consulenten.


Betrouwbare mediums

Als je dus zoekt naar betrouwbare mediums weet je nu dat het aanbod niet anders dan beperkt kan zijn.

0900 medium lijnen

Nederland kent inmiddels een groot aantal medium telefoonlijnen. In het voorgaande heb je kunnen lezen hoe je meer beslagen te ijs kunt komen bij het zoeken naar een betrouwbaar medium en een betrouwbare 0900 mediumlijn.

Mediums bellen op een 0900 bellijn

Net als in het gewone leven heb je wat meer met de een dan met de ander. Het zal niet anders zijn als je rondkijkt in het grote aanbod van 0900-mediums. Je kunt ze nooit allemaal bellen, dus lees de profielen van de mediums en kijk wat jou het meeste aanspreekt. Een TIP voordat je mediums raadpleegt: Als je toch twijfelt kun je de mediums ook nog googlen als extra check.

VAN HELDER INZICHT VOOR JOU:

PARA TRAINING TIP

ONTDEK JE INNERLIJKE GETUIGE


Herken je dit?

Als we naar mieren kijken die druk in de weer zijn en allemaal een vastgestelde opdracht hebben zonder enige vrijheid van keuze, krijgen we het gevoel dat we kijken naar een heel kleine en beperkte wereld. Dat komt omdat wij zelf in een veel grotere wereld leven en van daaruit op de mieren en hun wereld neerkijken. Voor hen zelf is hun wereld onmetelijk groot, wellicht nog groter dan dat de aarde voor ons is. Sluit je ogen en begin je voor te stellen dat je vanaf de maan naar de aarde kijkt. Zie vanaf de maan hoe alles zich op aarde afspeelt en hoe belangrijk aldaar al dat leven wordt ervaren. Voel wat de afstand met je doet en hoe betrekkelijk je jezelf begint te ervaren. Begin dan naar jezelf op aarde te kijken vanaf jouw maan en zie hoe je functioneert en wat je doet tijdens je dagelijkse gang van zaken. Je kijkt naar jezelf zonder oordeel en verwachting: Je bent getuige! Van jezelf! Je eerste stap naar een mediamieke ervaring is gemaakt.

© Helder Inzicht

Helder Inzicht wenst je veel succes!

 

BEL OF CHAT NU VOOR ANTWOORDEN EN INZICHTEN

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Medium

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info