Paragnosten

Tegenwoordig hoor je vaak dat iemand bij een paragnost is geweest.
Maar wat is een paragnost en wat kan een paragnost voor jou betekenen?

Of het nu gaat om een persoonlijk consult bij een paragnost of een consult met een paragnost online; de meeste paragnosten kunnen ons informatie geven over de toekomst. Denk hierbij niet aan exacte toekomstvoorspellingen, maar aan de mogelijkheden die er voor jou klaarliggen in de (nabije) toekomst. Door zich af te stemmen op jou, kan een paragnost zien welke richting jij nu het beste op kunt gaan en wat de persoonlijke mogelijkheden voor jou zijn. Een goede live paragnost online kan zich net zo goed op jou afstemmen als een paragnost die je zelf bezoekt. Paragnosten live spreken is altijd een bijzondere ervaring omdat zij zich afstemmen op een gebied dat slechts voor enkelen is weggelegd.

Vorige levens
Er zijn ook paragnosten die juist naar jouw verleden kijken. Ze sporen "oud leed" op waar je nu nog last van hebt. Samen met de paragnost kun je dit nu loslaten en volledig verwerken. Er zijn zelfs paragnosten die zich af kunnen stemmen op jouw vorige levens. Ook vanuit hier zit vaak nog "oude pijn". Dit is meestal een onbewuste pijn, maar het voelt als een grote opluchting als het weg is.

Zuivere Paragnosten stemmen zich af op jouw energie
Sommige paragnosten doen dit zonder hulpmiddel en sommige paragnosten gebuiken hier een hulpmiddel voor. Denk bijvoorbeeld aan tarotkaarten of aan een pendel. Veel mensen zoeken naar antwoorden door te zoeken naar een bekende paragnost. Toch is een bekende paragnost niet noodzakelijkerwijs beter dan een minder bekende paragnost. Hoewel een paragnost altijd zijn zesde zintuig gebruikt denken veel mensen dat ze bij het zoeken naar een paragnost online moeten zoeken naar een paragnost zesde zintuig. Zoeken naar paragnosten zesde zintuig is eigenlijk een overbodige toevoeging omdat iemand nooit paragnost kan zijn zonder een ontwikkeld zesde zintuig.

Vaak is een paragnost tegelijkertijd ook medium
Hij of zij kan boodschappen doorkrijgen vanuit de Lichtwereld.
Via onze website kun je snel en makkelijk in contact komen met paragnosten live. Na het telefonische consult zul je je meteen een stuk beter voelen.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

 

 

Info