Online medium

Een online medium is te vinden op internet. Het is een medium dat je meteen kunt bereiken door te bellen voor een consult. Bij Helder Inzicht vind je veel online mediums en ook online paragnosten. Behalve bellen kun je ook live chatten met een consulent van de paranormale hulplijn Helder Inzicht.


Als je op zoek bent naar een online medium, online paragnost of online helderziende ben je bij Helder Inzicht op de juiste plek. Ook onze tarotisten, astrologen en paranormaal genezers zijn veel online. Je kunt bijna 24 uur per dag terecht voor een telefonisch consult. Op de homepage kun je zien welk online medium er nu voor jou beschikbaar zijn. Contact opnemen met een online medium heeft veel voordelen. Er zijn geen wachttijden en een consult is niet duur als je het vergelijkt met een consult bij iemand thuis. Je bent volledig anoniem, waardoor je iedere vraag kunt stellen zonder je daar voor te schamen. Onze online mediums, online paragnosten en online helderzienden zijn zeer betrouwbaar. Je kunt ze in vertrouwen nemen en jouw verhaal of situatie vertellen. Je krijgt dan meteen inzicht en antwoord op jouw vragen. Je kunt bij een online medium terecht met de meest uiteenlopende vragen en problemen. Wij vinden samen met jou de oplossing.

- Heb je het even moeilijk?

- Zie je het even niet zitten?

- Ben je verliefd maar heb je twijfel over de gevoelens van de ander?

- Loopt jouw relatie even niet zo lekker?

- Ben je single en wil je weten of je iemand gaat ontmoeten?

- Heb je een dierbare verloren en heb je hulp nodig bij het verwerken hiervan?

- Voel je je onzeker?

- Ben je eenzaam?

Bel ons. Wij helpen je.

Door te bellen of te chatten met een online medium krijg je veel duidelijkheid en helderheid. Onze online mediums geven jou een helderziende blik op jouw situatie. Dat is iets extra's. Iets waar je zelf niet achter zou kunnen komen. Een online medium geeft jou net iets meer, waar jij nu precies zo'n behoefte aan hebt. Je zult er geen spijt van krijgen als je belt met een online medium van Helder Inzicht!
Een andere benaming voor een online medium is een live medium of een medium 0900. Het kan natuurlijk ook een medium op een 0909 nummer zijn, maar sommige mensen hebben hier een blokkade op. Het voordeel van een 0900  medium is dus, dat iedereen er naar kan bellen. Een online medium wordt ook wel een live medium genoemd. Dat wil zeggen, dat je er altijd terecht kunt voor een consult. Je hoeft niet te wachten, maar je kunt meteen vanuit thuis bellen. Je bepaalt zelf hoe lang een consult duurt met een live paragnost of een online helderziende, zodat je zelf tijdens het bellen of chatten de kosten in de hand hebt.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Medium

 

Info