Medium

Het woord "medium" kom je vaak tegen, maar wat is het nou eigenlijk?

Een medium is een tussenpersoon. Een medium kan een verbinding leggen tussen het onzichtbare en het fysieke. Mediums beschikken over één of meerdere paranormale gaven, waardoor een ziel via hem of haar met mensen op aarde kan communiceren. Een medium kan dus een soort tolk zijn tussen de "lichtwereld" en de aardse wereld. Een ontvanger van informatie, die voor ons nuttig kan zijn. Het kan een boodschap zijn van een dierbare overledene, of het kan een boodschap zijn van een gids, bedoeld voor degene die een consult heeft met het medium. Deze boodschap wordt ontvangen in woorden of in beelden. Een goed medium is in staat om deze woorden of beelden op de juiste manier weer te geven. De beelden komen over het algemeen binnen via het "derde oog" oftewel het zesde zintuig.Medium tarot

Wat kunnen onze online live mediums voor jou betekenen als je belt voor een consult?

Er is veel mogelijk op deze paranormale hulplijn. Misschien heb je behoefte aan contact met een dierbare overledene. Hoe is het met hem of haar? Wat wil deze ziel mij nu nog vertellen? Heeft deze dierbare overledene een boodschap voor mij? Medium readings zijn ook mogelijk. Een medium leest als het ware jouw energie en kan precies zien of voelen waar het probleem zit.

Door contact te maken met gidsen kunnen onze live mediums jou helpen om meer inzicht te krijgen in jouw situatie. 

Denk bijvoorbeeld aan volgende vragen:

 • Zoek je bevestiging?
 • Kom je niet uit een bepaald probleem?
 • Sta je voor een dilemma en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze?
 • Heb je vragen over het hiernamaals?
 • Heb je problemen in jouw relatie?
 • Ben je op zoek naar een nieuwe liefde?
 • Heb je veel stress en zoek je meer rust?
 • Zijn er problemen in jouw financiele situatie?
 • Loop je vast op je werk?
 • Tob je met problemen en heb je last van geestelijke druk?
 • Wil je iemand de helpende hand reiken maar weet je niet precies wat te doen?
 • Wil je over je dromen en -of persoonlijke (spirituele)  ervaringen praten ?
 • Ben je opzoek naar jouw talenten ?
 • Wil je ondersteuning bij de te maken keuzes van jouw levensweg?
 • Wil je wat inzicht omtrent een -voor jou  -belangrijke kwestie die nog steeds op je drukt?


Alles is mogelijk. Onze 0900 mediums vinden geen enkele vraag vreemd, dus bel ons gerust. Kijk tussen de consulenten en kies de persoon uit, waarbij jij het beste gevoel hebt.
Voorbereiding medium consult
Altijd een medium aanwezig

Onze mediums zijn online mediums oftewel live mediums. Hierdoor kun je ze altijd benaderen op elk moment waarop jij dat wilt en vanuit elke plek waarvanuit jij dat wilt. Je kunt terecht voor medium readings. Deze medium readings zijn heel betrouwbaar. Bij ons werken alleen de beste mediums. Onze mediums zijn betrouwbaar. Je krijgt direct adviezen, antwoorden en inzichten die jij nodig hebt. Wij helpen je echt verder. Je kunt terecht met veel uiteenlopende zaken zoals bijvoorbeeld liefde, relatie, geld, werk, toekomst, toekomstadvies enz. Je kunt alles vragen wat jij wilt. Ook als je verdriet hebt of angstig bent. Voel je twijfels en onzekerheden? Ook dan kan een online medium of een 0900 medium jou goed verder helpen. Bij ons werken niet alleen mediums, maar ook goede paragnosten en goede helderzienden. Er zijn natuurlijk ook mensen die een combinatie gave hebben, en hun talenten hebben samengebundeld. Dat zijn onze consulenten die niet alleen een goed medium zijn, maar tegelijkertijd ook een goede helderziende of een goede paragnost. Je hebt dan bijvoorbeeld een helderziend medium of een medium-paragnost. Bij ons is veel mogelijk. Je mag jezelf zijn en als je jezelf niet meer voelt, dan helpen wij jou om jezelf terug te vinden, zodat jij weer jezelf kunt zijn. Onze helderzienden, mediums en paragnosten staan altijd voor jou klaar. Bel om er zelf achter te komen maar eens met een medium van Helder Inzicht. Je krijgt er beslist geen spijt van!
Ook waarzeggers werken op onze telefoonlijn en ook met onze beste waarzeggers kun je contact opnemen. De beste waarzeggers zijn vaak ook spiritueel genezers. Ze genezen op spiritueel vlak een psychisch probleem dat jij tegen komt. Voor medische problemen kun je niet bij onze waarzeggers, helderzienden, paragnosten of mediums terecht. Wel voor de psychische kant of de praktische kant van een probleem. Dus als je wilt weten of iemand wel of niet verliefd is op je, dan kun je heel goed naar een online medium van Helder Inzicht bellen. Ook als je contact wilt met een overledene, dan kan een medium van Helder Inzicht jou heel goed verder helpen. Onze mediums, paragnosten, helderzienden enz. staan voor jou klaar en helpen je echt verder. Bel dus eens naar een van de beste mediums die er zijn en laat je verrassen!

Wie is nou het beste medium van Nederland?

Ben je daar benieuwd naar? Wij hebben onderzoek gedaan en gevonden! Kijk hier voor het beste medium van Nederland. We wensen je veel succes, liefde en geluk toe.

Mediums Team Helder Inzicht

       


Extra medium informatie:
Wanneer mag een medium van een paranormale hulplijn zich een goed medium noemen of überhaupt een medium noemen? Allereerst moet er een aangeboren talent zijn of een aangeboren gave. Als dat ontbreekt, dan kan een en ander wel met technieken worden aangeleerd, maar dan is het een stuk moeilijker. Net als iemand die niet het talent heeft om te zingen, toch een liedje laten zingen. Dat kan, na jarenlange oefening en inspanning, een goede zangeres worden. Het beste medium is dus toch het medium met de aanleg om ook echt contact te maken met Engelen en overledenen of gidsen en geesten. Als deze aanleg er is en de persoon met de aangeboren gave of het aangeboren talent besluit om geen opleidigen, cursussen of workshops te gaan volgen, dan wordt de gave niet ontwikkeld. Bij een goed medium is deze gave ontwikkeld en zo'n medium kan zelfs een erkend medium worden. Dan sluit je je aan bij een stichting en dan hoor je bij de groep erkende mediums. Een voorbeeld van zo'n stichting is de stichting enigma en de stichting ring. Als een medium hierbij is aangesloten dan weet je zeker dat het een goed medium is of misschien wel het beste medium. Het hoort dan in ieder geval bij de betere mediums. Zo'n goed medium is ook een zuiver medium, dat tevens een betrouwbaar medium is.
Elk medium heeft een pure eigen manier om te werken. Het is dus moeilijk om in een paar woorden samen te vatten wat een medium exact doet. Maar wat voor alle mediums gelijk is in het mediumschap, is dat ze allemaal contact kunnen maken met een wereld, oftewel een lichtwereld, waar mensen zonder deze gave minder goed contact mee kunnen maken. Een medium kan zich heel makkelijk afstemmen en direct contact maken. Een goed medium staat in directe verbinding met het Goddelijke, of met de Lichtwereld.
Voor het ene medium betekent dat, dat hij of zij vooral aangeleerde technieken toepast en voor het andere medium betekent dat, dat er meer vanuit het gevoel wordt gewerkt. Die aangeleerde technieken kunnen heel ingewikkeld en krachtig zijn, maar het kan ook zijn dat een goed medium op een simpele manier in een trance raakt en daardoor een heel puur en zuiver medium kan zijn. Het is niet perse nodig om in een trance te raken om contact te maken met de Lichtwereld of met wezens uit een paralel wereld. Dit kunnen allerlei wezens zijn. Het kan zijn dat een medium contact maakt met overledenen, maar het kan ook zijn dat een zuiver medium contact maakt met engelen. De betere mediums staan in direct contact met hun gids of hun beschermengel.
Een goed medium is in staat om de boodschappen, die over het algemeen niet in letterlijke woorden worden gegeven, te kunnen vertalen naar het hier en nu en voor jou in begrijpelijke taal om te zetten, zodat jij er iets aan hebt. Het ene medium kan boodschappen ontvangen die van belang zijn om blokkades op te heffen en het andere medium ontvangt boodschappen vanuit de toekomst. Je zult je afvragen: hoe kan een medium berichten ontvangen over mijn toekomst. Dat proberen we uit te leggen. In de andere wereld, de Lichtwereld, is geen materie. Het ontbreken van materie geeft een andere dimensie. In deze dimensie ontbreekt de factor tijd. Alles is. Het is puur en Licht. Toekomst is er ook al aanwezig. Net zoals verleden en heden er ook is. Op deze plek, de bron, kan een medium alle informatie vinden. Zowel informatie uit het heden als informatie uit het verleden of over de toekomst. Het is soms lastig om te bepalen of informatie die een medium ontvangt ook echt over de toekomst gaat. Er komt altijd ook een stuk eigen interpretatie bij kijken van het medium. Ook wel intuïtie genoemd. Een medium met een goede intuïtie kan makkelijker vertellen en vertalen dan een medium met een minder sterke intuïtie.
zuiver mediumVeel goede mediums hebben naast hun talent als medium ook nog een ander talent of gave. Het kan zijn dat een medium tegelijkertijd ook een helderziende is of een paragnost. Die laatste combinatie medium paragnost komt vaak voor. Een paragnost kan nog beter boodschappen vanuit de toekomst zien. Dus als je je afvraagt is dit echt mijn toekomst, dan kun je het beste een paragnost medium om raad vragen. Zo'n combinatie gave kan heel goed van pas komen als iemand meerdere vragen heeft. Het kan zijn dat je contact wilt met een dierbare overledene, bijvoorbeeld je opa, je oma, je vader of moeder. En het kan tegelijkertijd zijn, dat jij je afvraagt wat jouw toekomst is. Je kunt dan bellen met een medium paragnost. Deze medewerker kan jou als medium vertellen hoe het met de dierbare overledene is, het medium kan vragen stellen aan jouw gidsen of aan een beschermengel, en deze medewerker kan jou als paragnost iets over jouw toekomst vertellen. Op onze website Helder Inzicht vind je ook informatie over een helderziend medium. 

Wil je het zef eens proberen? Wil je meer informatie over jouw toekomst? Kijk eens tussen de beschikbare mediums en paragnosten van Helder Inzicht.

Voorbeeld situaties waarmee je kunt bellen naar een medium, paragnost of helderziende:
Het is jou ook vast al eens overkomen. Je bent verliefd! Maar..... is die ander ook wel verliefd op jou? Dat weet je niet. Je voelt je onzeker, je durft geen toenadering te zoeken, je hebt er twijfels over. Het beste medium en de beste helderziende of iemand die een goede combinatie medium paragnost is, kan jou daar antwoord op geven. Je kunt erachter komen of iemand ook verliefd op jou is zonder het direct te vragen. Simpelweg door de vraag aan een medium of een paragnost of een helderziende te stellen. Na het gesprek met het beste medium weet jij antwoord op jouw vraag over de verliefdheid. Je weet dan of je wel of niet toenadering kunt gaan zoeken.
Veel mensen zijn bang voor een afwijzing in een verliefde fase. Deze angst is eigenlijk helemaal niet nodig. Degene waar je verliefd op bent zal het heus niet erg vinden dat je dat bent. Of deze persoon nu wel of niet verliefd is op jou, hij of zij zal het waarderen en op zijn minst leuk vinden. Niemand vind het erg om te horen dat iemand verliefd op je is. Dus probeer het te vertellen, zodat je er vanzelf achter komt of de ander jou ook zo speciaal vindt. Durf je dat niet, dan kun je het beste contact opnemen met een puur medium of een erkende paragnost. Een goede helderziende kan ook antwoord geven op jouw vraag. Voor meer voorbeeld situaties kun je kijken op onze paragnosten pagina.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

Info