Zesde zintuig

Het wordt vaak gezegd: "Die persoon heeft een zesde zintuig", maar wat wordt er eigenlijk bedoeld?
Er zijn vijf duidelijk aanwezige zintuigen. Ogen (kijken), oren (horen), tong (proeven), neus (ruiken) en huid (voelen). Het zesde zintuig is niet zozeer op fysieke wijze aan te geven. De waarneming met een zesde zintuig kan op verschillende manieren plaatsvinden. Je weet, hoort, ziet, voelt of ervaart op voor jou duidelijke wijze iets, wat niet iedereen op die manier waarneemt. Een waarneming met het zesde zintuig is dus een paranormale waarneming. Mediums hebben een zesde zintuig. Paragnosten hebben ook een zesde zintuig en helderzienden hebben ook een zesde zintuig. Via Helder Inzicht kun je spreken met mediums, helderzienden en paragnosten die een goed ontwikkeld zesde zintuig hebben.
Intuitie
Een goed ontwikkeld zesde zintuig wil ook zeggen, dat de betreffende persoon een krachtige intüïtie heeft, waardoor alle boodschappen helder binnenkomen en makkelijk kunnen worden vertaald voor jou. Het zesde zintuig is bij sommige mensen van nature al aanwezig. Het kan echter ook ontwikkeld worden. Dit kan op verschillende manieren. Er zijn allerlei workshops, cursussen en opleidingen die dit stimuleren. Het werkt echter het meest krachtig, als dit zesde zintuig van nature al ontwikkeld is. In dat geval kan een paranormaal begaafd persoon veel makkelijker alle boodschappen die voor jou binnenkomen gaan overbrengen aan jou.

Een vergelijking
Iedereen kan leren piano spelen. Iedereen kan een eenvoudig liedje aanleren. Als iemand van nature echter een muzikaal talent is, zal deze persoon geweldige muziek kunnen spelen op de piano. Dus als iemand met aanleg voor paranormale waarnemingen dit gaat stimuleren, zal het zesde zintuig een krachtig instrument zijn om gericht te kunnen gebruiken. Heeft iemand minder aanleg hiervoor, zal er wel een eenvoudige paranormale waarneming kunnen ontstaan, maar niet zo krachtig als bij iemand met natuurlijke aanleg. Mensen met een goed ontwikkeld zesde zintuig worden ook medium, paragnost, paranormaal genezer, telepaat, helderziende of tarotist genoemd.

Op onze spirituele paranormale hulp en advieslijn werken mensen met een goed ontwikkeld zesde zintuig. Ze zijn door hun zesde zintuig een paragnost, een medium of een helderziende geworden. Ze hebben elk een zeer goed ontwikkelde intuïtie. Met deze krachtige intuïtie helpen ze jou verder. Zit je met een vraag of probleem? Zij kunnen jou helpen. 

Blijf niet langer zitten met jouw vraag maar bel 0900-7077700 (90cm)! De nummer 1 paranormale hulplijn van nederland.

© Inge van Montfort & Istvan Lichter

       

 

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Helderziende

Info