Parasterren


De Para Stars van Helder Inzicht

De consulenten van Helder Inzicht zijn als lichtgevende sterren die aan de nachtelijke hemel staan. Vaak zijn deze parastars eenlingen die ernaar streven zoveel als mogelijk te stralen in een wereld die bij tijd en wijle neigt naar de donkere kant van het aardse bestaan.

Para Stars: lichtpunten in moeilijker tijden

Een ster brengt verlichting en straalt fonkelend aan de hemel en dat is ook wat echte sterren willen betekenen voor de mensen die hen om hulp en advies vragen. De Helder Inzicht Para stars zijn getraind en geschoold op spirituele gebieden in de ruime zin van het woord.

Eigenschappen

De eigenschappen van onze Para Stars zijn veelvuldig en de moeite waard om te benoemen om je een idee te geven van wie er nu eigenlijk aan de andere kant van de bellijn en chatlijn zit. Om te beginnen is het voor hen belangrijk om een luisterend oor te kunnen hebben en om zich met aandacht te kunnen afstemmen op jouw mens-zijn en probleem.

Een hecht team

Deel uitmaken van het team van Para stars betekent bovendien dat er sprake is van hooggevoeligheid en/of helderziendheid. Omdat zij allemaal van thuis uit consulten geven kunnen zij zonder tijdsdruk en verplichting als paralijnastro consulenten alle aandacht geven die de vragen vereisen.

© Helder Inzicht

 

Beschikbaar Beschikbaar
Fonosoof Henny


Ing gesprek In gesprek
Paragnost Belinda


Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info
Een medium online zegt je wat je eigenlijk al wist maar je niet meer herinnert
- Bel ons!
Info
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels
Orakels