Helderziende

Wat is een helderziende en wat kan een helderziende voor jou betekenen?

Een helderziende kan energieën waarnemen, die niet iedereen kan waarnemen. Voor iedere helderziende kan dit iets anders zijn.

Mogelijke voorbeelden zijn:

- Het zien van kleuren (bijvoorbeeld de chakra's en de aura.
- Het zien van visioenen. Het gaat dan om beelden die belangrijk zijn voor de vraagsteller.
- Het zien van beelden vanuit het verleden, het heden of de toekomst.
- Het zien van lichamelijke klachten.
- Het zien van engelen of andere Lichtwezens.
- Het zien van symbolen bij het afstemmen op de vraagsteller.

 

Heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend

Vaak is een helderziende tegelijkertijd heldervoelend. Dat betekent dat hij of zij bijvoorbeeld de lichamelijke klachten voelt van de vraagsteller. Ook kan een helderziende tegelijkertijd helderwetend zijn. Een helderwetend helderziende kan direct zien en ook meteen weten, zonder de symbolen te hoeven ontcijferen. Een helderwetend helderziende weet waar het om gaat, weet waar de pijn zit of weet hoe het met jouw liefdesleven is. Dan heb je ook helderzienden die tevens helderhorend zijn. Ze horen boodschappen die voor jou bedoeld zijn of ze horen scherper alles wat vanuit een Lichtwereld komt. Helderhorende helderzienden zijn bijzonder!  Het is aan te raden om eens met een helderziende te gaan spreken. Bij Helder Inzicht werken alleen de beste helderzienden. Onze helderzienden zijn geselecteerd en alleen de beste helderzienden mogen bij de paranormale hulplijn Helder Inzicht gaan werken. 

       

 
Hoe kan een helderziende jou helpen?

Als je een helderziende belt, kan deze je helpen met veel uiteenlopende dingen. De mogelijkheden zijn erg groot! Je kunt bijvoorbeeld bellen om advies te vragen over jouw relatie. De helderziende overziet de sfeer van de relatie en kan hier direct nuttige dingen over zeggen, waar jij mee verder kunt. Als je lichamelijke klachten hebt, kun je ook bellen, maar ga ook altijd naar een gespecialiseerde arts! Een helderziende kan jou helpen met de psychische kant van de lichamelijke klacht. Soms ook ondersteunen bij het verlichten van pijn, maar een bezoek aan de huisarts of ziekenhuis moet daarnaast ook altijd!

Een goede helderziende kan jou zicht geven op jouw huidige situatie. Vervolgens kan de helderziende jou wijzen op de mogelijkheden die voor jou klaarliggen in de toekomst. Dit zijn geen exacte toekomstvoorspellingen, maar kansen die jij kunt aangrijpen. Het blijft jouw eigen keuze of je dit ook daadwerkelijk doet.

Sommige helderzienden kunnen je vertellen hoe jouw gidsen er uitzien. Als je belt, zal jouw bewustzijn groter worden over jezelf en jouw situatie en kun je de juiste stap gaan nemen bij deze paranormale hulplijn. Klik op de "Nu Bellen" button of op de "Nu Chatten" button om te zien welke helderzienden er momenteel voor jou beschikbaar zijn.

Een online helderziende kan jou verder helpen. Bij onze paranormale hulplijn werken alleen betrouwbare helderzieden en mediums. Je kunt alles aan ze kwijt. Ben je verdrietig? Voel je je angstig? Ben je verliefd en voel je je daar onzeker over? Bel met onze zuivere helderzienden. Zij helpen jou echt verder. Je zult er geen spijt van krijgen! Onze online helderzienden, online paragnosten en 0900 mediums staan altijd voor jou klaar. Een online helderziende wordt ook live helderziende genoemd. Onze helderzienden zijn altijd live voor jou aanwezig. Je kunt makkelijk contact met ze maken. Er is geen hoge drempel. Dus als je met een vraag zit, kun je altijd terecht bij onze helderzienden live. Van onze medewerkers is er altijd wel een online helderziende aanwezig voor jou!! Ben je op zoek naar de beste helderziende van Nederland? Kijk dan eens bij beste helderziende van Nederland.

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Relevante artikelen:

Info