Stappenplan voor een goed consult

Door een gesprek aan te gaan met een medium, paragnost of helderziende van Helder Inzicht krijg je meer grip op je situatie. Vragen worden beantwoord, problemen worden aangepakt, je krijgt een helder inzicht. Het gesprek is vertrouwelijk en anoniem. Onze medewerkers zijn paranormaal begaafd.

Het stappenplan:

Stap 1: Schrijf je vraag op.

schrijf de vraag op

Als je van te voren je vragen opschrijft, weet je zeker dat je niets vergeet. Het kan gaan om korte eenvoudige vragen, maar ook om een complex probleem. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen en problemen op het gebied van relaties, werk, spiritualiteit, liefde, geld, opvoeding, angsten enz.

Stap 2: Kies de consulent die bij je past.

kies de consulent

De mediums van Helder Inzicht hebben elk een eigen specialisme en beschikken over een ruime ervaring. Ieder heeft zijn of haar manier om deze gave met anderen te delen. Op de homepagina staan alle helderzienden die op dit moment beschikbaar of bezet zijn, en op de consulenten pagina stellen al onze mediums en paragnosten zich aan je voor. Het is belangrijk dat je belt naar degene waarbij je een goed gevoel hebt.

Stap 3: Bel het nummer (voor NL: 0909-8077 voor B: 0903-39968).

bel het nummer

Indien je snel een consulent aan de telefoon wilt hebben, hoef je niet het bandje af te luisteren. Kies optie 2 en toets direct daarna het boxnummer van de consulent van je keuze. Indien je eerst de stem wilt horen van de beschikbare mediums, kun je kiezen voor optie 1. Ze vertellen wat hun specialisme is.

Stap 4: Vertel kort de situatie en stel de vraag (of vragen) die je hebt.

stel de vraag

Het is de bedoeling dat je je medium een korte uitleg geeft van je vraag en/of situatie. Hoe meer je vertelt, hoe concreter het antwoord is dat je kunt verwachten. Vraag de consulent gerust meer uitleg over zijn of haar specialiteit. Eventueel kun je tijdens het gesprek aantekeningen maken, zodat je alles achteraf nog eens kunt nalezen.

Stap 5: Stel je open voor het antwoord.

het antwoord

Het is belangrijk dat je open staat voor een andere kijk op je situatie. Hoe meer je open staat voor (innerlijke) verandering, hoe groter de kans is dat deze verandering daadwerkelijk plaatsvindt! 

Het is mogelijk dat je een vraag hebt over de toekomst. Realiseer je dat deze niet vast ligt. Er kunnen mogelijkheden worden aangegeven voor de toekomst. Wat jij met die mogelijkheden doet, is aan jou. Je bent vrij om te kiezen. Jouw keuze is je eigen verantwoordelijkheid.

Wij wensen je veel Helder Inzicht!

       

Deze advieslijn is onderdeel van IM-Advies en verleent spirituele hulp- en dienstverlening. Bel ons op 0909-8077 (90cm) met al je levensvragen, bijvoorbeeld op het gebied van relaties, werk, spiritualiteit, etc. Je kunt ook bellen naar 0900-7077700 (90cm)

Info