Tarotiste Carina

Box 14 - Tarot specialist - Ik help u graag verder middels mijn diverse Tarotkaarten en Engelenkaarten.

Bel mij nu:

0909-8077 box 14 (90 cpm)

0900-7077700 box 14 (90 cpm)

0903-39968 box 14 (150 cpm)

"Carina: Tarotspecialist"

Mag ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Carina en ik ben moeder van 2 volwassen zonen. Op jonge leeftijd heb ik mijn land van herkomst verlaten en heb me hier in Nederland gevestigd, de taal geleerd, mijn vrienden leren kennen en mijn liefde ontwikkelt voor het leven hier in Nederland en voor moeder aarde.

Sinds mijn kinderjaren kan ik me diep met mijn medemensen verbinden en heb in mijn diverse levensrollen als brug gefungeerd voor hetgeen waarvoor nog geen uitleg of bewuste taal beschikbaar is.  Mijn kracht is het om gebeurtenissen of gevoelens praktisch te vertalen en het een plek te geven in de (persoonlijke) mens(ziel)ontwikkeling.

Wij kennen allen het gevoel van: “ik wist het wel maar ik weet niet hoe ik het antwoord helder en duidelijk kan krijgen”.  Pas als u die vertaling van een ander hoort ontvangt u een soort bevestiging van wat u reeds diep van binnen wist. Het werkt net als een lichtschakelaar. Je drukt op de knop en het wordt licht. 

Ik help u graag erbij om uw licht aan te zetten. Dat doe ik middels mijn diverse Tarot- en Engelenkaarten die ik individueel kies. Let wel, ik kan geen voorspellingen voor u doen. Wel kunnen wij samen bespreken wat u in acht kunt nemen om uw doel binnen  korte tijd te bereiken. Zo zorgt u zelf voor een positieve uitkomst. Ik kan een richting aangeven, u bent degene die de stappen neemt naar aanleiding van een advies.  Weet dat de mens zijn pad altijd zelf bepaald en bewandeld. Dit is zo omdat iedere mens en ook U “vrije wil” heeft!

Mijn werkwijze is als volgt: 

1) Ik laat u tijdens de legging bij elke stap weten wat ik doe en wat u doet.

2) Naar aanleiding van het onderwerp kies ik het deck  met kaarten.  

3) Samen formuleren (specifiek maken) wij uw open (geen ja/nee) vraag.

4) Ik leg 3 kaarten en wij gaan in op iedere kaart en de onderliggende betekening daarvan in relatie tot uw vraag.

5) Als er bij u dan nog een en ander onduidelijk is, wordt een vierde kaart getrokken om meer over de onderliggende energieën van het onderwerp te ervaren.

Ook kunt u bij mij terecht met al uw levensvragen en ik biedt u graag een luisterend oor wanneer u dat nodig heeft. Tevens geef ik energetische healing sessies telefonisch of in mijn praktijk in Roermond of op vrijdag avonden in Amsterdam. Als u zich rusteloos voelt kunnen wij samen diep ademen en ik leidt u met een meditatie of ontspanningsoefening naar meer rust.

 

Reacties van klanten:
“Ik was altijd best wel sceptisch. Toen ik de stap had gemaakt om u te bellen heeft u me ervan overtuigd dat er meer bestaat tussen hemel en aarde. Het was een erg verhelderend gesprek en uw tarot legging helpt me zeker verder”

“Super gesprek. Je weet de vinger op de zere plek te leggen. Dankjewel!”

“U heeft een luisterend oor en dat is erg fijn. Uw gevoel over dingen in mijn verleden was verrassend kloppend. Ons gesprek geeft me vertrouwen voor de toekomst! Bedankt Karin!”

Terug naar de vorige pagina