Tarot kaarten

Symboliek van de tarot
De symboliek in de beeltenissen van de Tarotkaarten gaat zeer ver terug in de tijd. Reeds in de oudheid werden de archetypische beeltenissen gebruikt om inzicht te krijgen in de meest uiteenlopende thema?s. Hoewel de beeltenissen een impressie kunnen geven van de meest waarschijnlijke toekomsttrends zijn de kaarten er oorspronkelijk niet voor bedoeld. Het kennen van de toekomst werd als ondergeschikt geacht. Het zijn dan ook beelden die voortkwamen uit de dieptes van het onderbewuste waar de archetypische verbeeldingen verbonden zijn met de diepste lagen van de menselijke en collectief menselijke psyche. Daarom zijn Tarotkaarten in eerste instantie uitermate geschikt om zowel de onbewuste motieven en krachten van een cliënt als de aanwezige invloeden van de omgeving, mensen in de omgeving, planetaire en andere kosmische krachten in kaart te brengen. De Tarot wordt door veel mediums, paragnosten en helderzienden gebruikt als een ondersteunend gereedschap dat de eigen fijnafstemming en intuïtie ondersteunt en richting geeft. 

Consulenten duiden kaarten
De consulenten van Helder Inzicht die via telefonische consulten hulp bieden aan cliënten zijn ervaren spirituele hulpverleners en kaartleggers online. Het fundament van hun werk wordt gevormd door hun specifieke gave(n) en een groot aantal consulenten zijn specifiek bedreven in het leggen en duiden van Tarotkaarten. Dat is geen eenvoudige zaak omdat de tarotbeelden zowel vaststaande als niet vaststaande betekenissen hebben. De vaststaande betekenissen zijn met wat moeite en oefening betrekkelijk eenvoudig onder de knie te krijgen. Als het gaat om de kunst van het duiden geven de vaststaande betekenissen echter slechts de helft van de duiding aan. De intuïtieve en niet meetbare hogere energiekanalen van de consulent spelen een veel grotere rol als het gaat om een duiding die specifiek is toegepast op elke cliënt apart. Een groot aantal factoren spelen immers een rol en bovendien is elk mens uniek.

Kaarten zijn elastisch duidbaar
Elke kaart kan steeds weer iets anders aangeven afhankelijk van de cliënt, de vraagstelling en situatie.Vaak worden intuïtieve helderziende sessies gecombineerd met andere inzichtelijke gereedschappen zoals bijvoorbeeld de pendel, de kristallen bol of numerologische technieken. De meeste spirituele consulenten en online kaartleggers hebben hun gave of gaven middels trainingen en scholing ontwikkeld. Dat is belangrijk voor zowel consulent als cliënten omdat beiden gebaat zijn bij een kloppende en begrijpelijke duiding met de voeten in de aarde.
Dat laatste vormt het fundament om adviezen, inzichten en duidingen voor de cliënt praktisch toepasbaar te kunnen maken. Dit vormt tevens het integere unieke concept van spirituele hulpverlening waar Helder Inzicht voor staat.

Tarot is een erg mooie methode om antwoorden en inzichten te verkrijgen.
Onze online tarotisten en kaartleggers online zijn hierin zeer gespecialiseerd.
Zij vinden voor hun diensten een uniek platform op de paranormale hulplijn van Helder Inzicht.
Met behulp van tarotkaarten kunnen ze vrij snel zien wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden. Ook kun je vrij goed ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor de (nabije) toekomst. Een goede kaartlegger brengt jouw huidige situatie letterlijk en figuurlijk in kaart. Wij hebben ook enkele goede tarotisten online bij Helder Inzicht, waarbij je een algemene kaartlegging kunt laten doen. Zonder dat jij iets hoeft te zeggen over jouw situatie! Zo'n algemene kaartlegging wordt door een tarotist gelegd en de tarotist vertelt aan jou hoe jij ervoor staat op dit moment. De tarotist legt de tarot kaarten en ziet meteen op welk gebied op dit moment de meeste aandacht nodig is. Het kan gaan om een verleden, heden en toekomst legging. De tarotist vertelt je eerst iets over een stukje verleden waar mogelijk  nog verwerking nodig is of een proces van loslaten. Vervolgens vertelt de tarotist je iets over het heden. Over de situatie waar jij nu in zit. Daarna vertelt de tarotist iets over de tarot kaarten die zijn gelegd voor de (nabije) toekomst.

Welke vragen kun je stellen?
Je kunt vragen stellen over de meest uiteenlopende zaken, zoals bijvoorbeeld liefde, relatie, werk, financiën, rouw, verdriet, pijn, relatieproblemen, verliefdheden, opvoeding, geheimen, eenzaamheid, angst, verhuizing of woonsituatie, depressie, verslaving, rouwverwerking, spanning, overgang, burnout, faalangst, verdriet, scheiding, verlatingsangst, bindingsangst, examenvrees, schuldgevoelens, allerlei psychische problemen enz enz... De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Soorten kaarten
Er zijn veel soorten tarotkaarten. Ze hebben elk hun eigen kwaliteit en specialiteit. De tarotkaarten die het meest worden gebruikt zijn Rider Waite Tarot, Lenormand kaarten en Engelenkaarten.
Veel tarotkaarten zijn opgebouwd uit de Grote Arcana en de Kleine Arcana.

De Grote arcana bestaat uit 22 kaarten. Ze geven meestal de hoofdpunten aan in iemands leven. De Kleine Arcana bestaat uit 56 kaarten. Deze kaarten geven vaak de details van een situatie of probleem aan. Je hebt nog veel meer soorten kaarten zoals Aartsengelen kaarten, Antwoordkaarten, Inzichtskaarten, Chakrakaarten, Dolfijn Affirmaties, Elfenkaarten, Energiekaarten, Godinnen orakel of Godinnenkaarten, Het Orakel van de Liefde, Jungiaanse Tarotkaarten, Medicijnkaarten of Medicijnorakel, Moeder Aarde kaarten of Moeder Aarde orakel, Mermaids and Dolphins, Unicorns, Fairies, Goddess Guidance, Psychologische inzichtskaarten, Reiki Inzichtkaarten, Sjamaans Spiegelorakel, Soulmate Cards, Spirituele inzichtkaarten en nog veel meer!

Methode van leggen
Ieder kiest zijn of haar methode. Tarot leggen is aanvankelijk veel oefenen en interpreteren. Hoe meer een tarotist heeft geoefend, hoe exacter de duidingen kunnen worden.
Er zijn twee manieren van tarotkaarten leggen:

1) De tarotist heeft zich een bepaald orakel volledig eigen gemaakt en kent alle kaarten volledig uit het hoofd. Deze tarotist heeft lang gestudeerd om alle tarot kaarten te leren.

2) De tarotist is paranormaal en spiritueel begaafd en heeft tevens een zeer krachtige intuïtie. Deze tarotist bepaalt bij iedere legging opnieuw welke betekenis de tarotkaarten hebben op dat moment, in die situatie, voor die persoon, op die plek in de tarotlegging.

De beste tarotisten bij Helder Inzicht
Een tarotist is vaak ook een medium of een paragnost. Ook is het mogelijk dat een tarotist helderziend of heldervoelend is. Er zijn veel verschillende tarotisten die tarot kaart leggen. Iedere tarotist is uniek.
Bij Helder Inzicht vind je de beste tarotisten die voor jou een online kaartlegging doen!

© Istvan Lichter & Inge van Montfort

       

 

Ook interessant voor jou:

 

 

Info