Paragnost

Wat ligt er in jouw toekomst te wachten?

toekomstverwachting

De meeste paragnosten kunnen ons informatie geven over de toekomst. Denk hierbij niet aan exacte toekomstvoorspellingen, maar aan de mogelijkheden die er voor jou klaarliggen in de (nabije) toekomst. Door zich af te stemmen op jou, kan een paragnost zien welke richting jij nu het beste op kunt gaan en wat de persoonlijke mogelijkheden voor jou zijn. Als jij graag informatie wilt hebben over jouw toekomst, dan is het dus verstandig om een goede paragnost te vinden. Een goede paragnost kan zich heel verfijnd afstemmen. Bij de paranormale hulplijn Helder Inzicht vind je de beste paragnosten! Elke paragnost van Helder Inzicht is een betrouwbare paragnost. Wil je bijvoorbeeld weten of jouw grote liefde in de nabije toekomst op jouw pad komt, dan kijkt een paragnost daar naar. Een exacte toekomstvoorspelling is altijd moeilijk, omdat jij ook een vrije keuze hebt. Maar een paragnost kan zien wat jouw mogelijkheden voor de nabije toekomst zijn.

       

 

 

toekomst in eigen hand
Je toekomst in eigen hand

Een online paragnost helpt je om het juiste moment te kiezen voor een bepaald onderwerp of een bepaald project. Stel dat je bijvoorbeeld werkeloos bent, dan kijkt een paragnost welk moment het meest geschikt is om de passende baan te vinden die bij jou past. Een paragnost van Helder Inzicht kan samen met jou zien welk pad je het beste kunt bewandelen. Uiteraard heb je vrije wil en ook eigen verantwoordelijkheid. Als een paragnost ziet dat over drie weken een baan op jouw pad komt, dan kies jij ervoor of je deze baan wel of niet aanneemt. Als een goede paragnost van Helder Inzicht ziet dat het verstandig is om twee maanden te wachten voordat je met een nieuwe liefdes relatie begint, dan heeft die relatie de grootste kans van slagen als je ook echt die twee maanden wacht. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat de relatie wat problematisch verloopt. Dus het is aan jou om te bepalen of je het advies van de paragnost wel of niet opvolgt.

je toekomst creeren

Je verleden helen, je toekomst creeren.

Er zijn ook paragnosten die juist naar jouw verleden kijken. Ze sporen "oud leed" op waar je nu nog last van hebt. Samen met de paragnost kun je dit nu loslaten en volledig verwerken. Er zijn zelfs paragnosten die zich af kunnen stemmen op jouw vorige levens. Ook vanuit hier zit vaak nog "oude pijn". Dit is meestal een onbewuste pijn, maar het voelt als een grote opluchting als het weg is. De paragnost kijkt samen met jou waar de pijn vandaan komt. Soms kun je dat zelf niet meer zien, omdat het zo lang geleden is of omdat je een ervaring onbewust hebt weggestopt. Een goede paragnost kan precies de vinger op de zere plek leggen. De paragnost helpt jou herinneren. Doordat een paragnost jou helpt om je te herinneren waar de pijn zit en waar het verdriet of angst vandaan is gekomen, kun jij dit een plek geven en het verwerken.
antwoorden en inzichten

Antwoorden en inzichten

Paragnosten stemmen zich af op jouw energie. Sommige paragnosten doen dit zonder hulpmiddel en sommige paragnosten gebuiken hier een hulpmiddel voor. Denk bijvoorbeeld aan tarotkaarten of aan een pendel. De beste paragnosten weten zonder een hulpmiddel waar de "zere plek" zit. Maar een hulpmiddel kan ondersteunen en bevestigen. Dus het is niet erg als een paragnost een hulpmiddel nodig heeft om tot een goed en gericht antwoord te komen. Bij Helder Inzicht werken alleen de beste paragnosten. Wij hebben onze paragnosten allemaal geselecteerd op hun krachtige gaven.

ladder naar inzicht

Energieen in de Lichtwereld

Vaak is een paragnost tegelijkertijd ook medium. Hij of zij kan boodschappen doorkrijgen vanuit de Lichtwereld. Zo'n combinatie paragnost medium is een heel krachtig doorgeef middel voor jou. De paragnost medium kan zowel in de toekomst kijken als zich afstemmen op jouw gidsen of op engelen die om je heen zijn. Ook kan een paragnost medium contact maken met overledenen.
Een paragnost heeft een zesde zintuig. Dat is een extra zintuig waarmee een paragnost extra gevoelig is voor alles tussen hemel en aarde. Voor alle niet direct zichtbare energie. Deze energie kan door de paragnost worden opgevangen, waarmee een paragnost jou weer verder kan helpen.

zie het licht

 

Bellen voor een consult

bel of chatVia onze website kun je snel en makkelijk in contact komen met een paragnost. Na het telefonische consult zul je je meteen een stuk beter voelen. De paragnost is live voor jou aanwezig. Dus je kunt onze paragnosten via een 0900 of een 0909 nummer bellen. Wij hebben ervoor gekozen om deze nummers allebei te hebben, zodat je ook bij onze beste paragnosten terecht kunt als je een blokkade hebt op 0909 nummers. Je kunt dan bellen met een 0900 paragnost van Helder Inzicht. De meeste astrolijnen en spirituele hulplijnen hebben alleen nog maar een 0909 nummer. Maar onze goede paragnosten kun je benaderen via een 0900 telefoonnummer. Je bepaalt zelf de prijs van een consult met een live paragnost van Helder Inzicht. Jij bepaalt de duur van een gesprek met een paragnost of een paragnost medium.
Onze paragnosten zijn online paragnosten. Dat betekent, dat je ze aan de telefoon benadert en vanuit jouw eigen favoriete vertrouwde plek kunt spreken. Hierdoor voel je je op jouw gemak als je het consult hebt met een online paragnost. Makkelijker kan het niet! En zeker zo effectief. Onze paragnosten zijn de beste paragnosten verbonden aan een paranormale hulplijn.

Overige paragnosten informatie:

Veel mensen willen graag naar een gratis paragnost. Helaas is dat heel moeilijk te vinden. Een gratis paragnost zou zelf niet in leven blijven. De meeste beste paragnosten zijn paragnost van beroep. Als deze beste paragnosten vervolgens geen geld zouden krijgen voor hun werkzaamheden, dan zouden ze niet kunnen leven van hun werk als paragnost en dan zouden ze dit beroep niet kunnen uitoefenen. Een goede paragnost mag dus betaald worden voor zijn werkzaamheden. Een gratis paragnost vind je bijna nergens, net zoals dat ook met een gratis medium of een gratis helderziende het geval is. Als je toch graag een gratis paragnost of gratis medium zoekt, dan kun je het beste eens in jouw vriendenkring kijken. Misschien dat iemand dan een gratis consult of een gratis tarotlegging voor jou wil doen.Levensvragen
Er zijn veel situaties waarmee je naar een paragnost kunt gaan. Soms heb je even twijfels of vragen ergens over. Het gaat meestal om levensvragen die voor jou van levensbelang zijn. Een paragnost kan jou spiritueel advies geven. Stel dat je een relatie hebt en deze loopt even niet zo goed. Je wilt weten wat je kunt doen om deze relatie te verbeteren. Een paragnost of medium kan jou daarbij helpen. Een goede paragnost en een goed medium kan overzien hoe de relatie zal gaan verlopen of kan advies geven hoe je het beste kunt omgaan met die situatie.
Het kan zelfs zijn dat je erover twijfelt of je de relatie nog wel langer wilt door laten gaan. Ook dan kun je advies en inzicht vragen bij een paragnost. Soms kan de paragnost voorspellen hoe het zal gaan lopen, en soms kan de paragnost je vertellen wat je kunt doen om te bereiken wat jij graag wilt bereiken. Jij bent uiteraard degene die kiest of je er daadwerkelijk iets mee wilt gaan doen.
Soms kan een paragnost je exact vertellen hoe jouw situatie in de toekomst zal gaan verlopen. Maar soms kan een paragnost jou vertellen wat mogelijkheden zijn. Stel je voor dat je op zoek bent naar een nieuwe liefde in jouw leven. Een paragnost op deze paranormale hulplijn kijkt in de toekomst en ziet de mogelijkheden die jij gaat tegenkomen. Het is dan vervolgens aan jou om er ook echt iets mee te gaan doen.

© Inge van montfort & Istvan Lichter

       

 

Relevante artikelen:

Terug naar de hoofd pagina Paragnosten


betrouwbaar medium


Info