Medium Roely

Box 55 - Krachtig Medium met zuivere afstemming - Reader - Bewustwording. Ik help je inzicht te krijgen.

Bel mij nu:

0909-8077 box 55 (90 cpm)

0900-7077700 box 55 (90 cpm)

0903-39968 box 55 (150 cpm)

Roely: "Krachtig medium met zuivere afstemming"

 

Ik ben Roely.
En bewandel mijn levenspad als liefhebbend mens voor al wat leeft en niet leeft.
Tijdens deze wandeling door dagelijkse avonturen ben ik o.a. ook heel graag als reader actief in het zichtbaar maken van dat wat voor een ander ( tijdelijk) onzichtbaar is.
Vind het altijd weer bijzonder mensen bewust te maken van de spiegel die ieder van ons voor gehouden wordt.
Mede dankzij mijn eigen werk- en levenservaring kan ik ook jou wellicht helpen inzicht te krijgen omtrent levensvragen die ontstaan zijn door (on)gezondheid, verlies, materiële aspecten, dromen of energie,

Bijvoorbeeld: wanneer je je leven meer en meer vanuit een blokkade leeft (nog niet eens perse als een neerwaartse spiraal ervarend, maar zeker toch ook niet opwaarts ) zou ik je kunnen helpen weer in contact te komen met je eigen herstellend inzichtelijk vermogen. Een blokkade ontstaat daar waar een teveel aan ervaring of informatie geen gelegenheid heeft gekregen voor verwerking. Ik zou je bijvoorbeeld kunnen helpen door in “gesprek” te gaan met een ziek of ziek makend deel in je lichaam…

Het bewust worden van het onderbewustzijn kan werkelijk bevrijdend zijn. Het creëert ruimte voor contact met jouw eigen intuïtie. Dit maakt dat je het leven vanuit een heel ander licht kunt gaan bezien.
Ik ben er diep van overtuigd dat ieder mens een sterk intuïtief vermogen heeft. In mijn readings is de zuivere intuïtie van degene waarmee ik praat dan ook nagenoeg altijd de basis van waaruit wij vertrekken tijdens ons gesprek.

Ongeacht wat jij bij “ toeval ” op je levenspad tegen komt , het heeft je altijd iets te zeggen.
Het valt je nooit zo maar zinloos toe…
Ik wens jou diezelfde ontdekking toe.

Liefs Roely

Lees ook Roely's gedicht: Indianenverhaaltje-Leven en  Het levenspad

Terug naar de vorige pagina