Medium Paragnost Helderziende

Verlang je naar diep en persoonlijk inzicht? Heb je vragen over het leven waar je geen antwoorden op kunt vinden? Ons team van ervaren spirituele consulenten - waaronder mediums, paragnosten, helderzienden, astrologen en tarotisten - staat voor je klaar. Een vertrouwelijk gesprek via telefoon of chat kan je helpen om de antwoorden te vinden die je zoekt. Wacht niet langer, neem nu contact met ons op en begin je reis naar helder inzicht.

Tarotiste Harma
Online

Tarotiste Harma

Box 50 - Tarot - Contact Gidsen - Engelenkaarten - Coaching - Heldervoelend - Pendelen

Lees meer over Tarotiste Harma

Bel nu met Tarotiste Harma

0909-8077 box 50 (90 cpm)

Soulhealer Thea
Online

Soulhealer Thea

Box 33 - Afstandshealing - Coaching - Energetisch reiniging - Pendel

Lees meer over Soulhealer Thea

Bel nu met Soulhealer Thea

0909-8077 box 33 (90 cpm)

Fonosoof Henny
Online

Fonosoof Henny

Box 32 - Fonosoof - ervaren Tarotist - Intuitief - Enneagram coach - Droomuitleg - iTjing - Holistisch en spiritueel coach - Pendel

Lees meer over Fonosoof Henny

Bel nu met Fonosoof Henny

0909-8077 box 32 (90 cpm)

Ik wil gratis Engelenkaarten & meer
Info

BEL NU VOOR ANTWOORD
Wij zijn er voor jou
Bij Helder Inzicht werken Mediums & Paragnosten. Relatievraag? Onze Mediums geven inzicht! Verlang je naar zekerheid? Helderzienden geven oplossingen! Benieuwd naar je toekomst? Praat met onze Paragnosten!  Probeer ook onze chat

 


Antwoord, inzicht en advies van paragnosten, mediums, helderzienden, astrologen, tarotisten en meer.

Op deze telefoonlijn werken de beste mediums, zuivere paragnosten, coaches, kaartleggers, betrouwbare helderzienden, astrologen, en meer. Al onze medewerkers zijn met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd. Onze consulenten werken vanuit een puur hart op een zuivere manier. Je kunt terecht voor een telefonisch consult. Hoe gaat dit in zijn werk? Klik hier voor het stappenplan. 

Extra's van Helder Inzicht:

               
                   
                   
                 

 

Volg ons ook op Facebook!                                   Chat Credits kunt u kopen via:

                            

 

Mediums

Mediums met de beste kwaliteit vind je bij Helder inzicht. Ieder medium heeft een eigen manier om vragen te benaderen en te beantwoorden. Terwijl het ene medium voornamelijk intuïtief en op afstemming werkt zal een ander medium weer een ander innerlijk hulpmiddel gebruiken. Gereedschappen om tot duidelijke antwoorden te komen zijn de pendel, de tartotkaarten, lenormandkaarten, astrologie, numerologie enz.



Paragnosten

De beste paragnosten vind je bij Helder Inzicht. Een goede paragnost voorspelt de toekomst, maar houdt wel rekening met allerlei factoren. Terwijl het lastig is om je af te stemmen op exacte toekomstgebeurtenissen is het wel mogelijk om een afstemming te bereiken op mogelijkheden en kansen die de toekomst in petto heeft. Dit is mogelijk, omdat alles als onderdeel van het groot kosmisch plan op elk moment in de dop al aanwezig is. Het wacht slechts op een passende trilling om zich te kunnen manifesteren.

Helderzienden

Een helderziende neemt energie waar, die anderen niet kunnen zien. Dit kan bij elke helderziende iets anders betekenen. De ene helderziende ziet bijvoorbeeld kleuren (energie van het aura of van de chakra's) en de andere helderziende ziet bijvoorbeeld visioenen. De helderziende stemt zich af op de vraagsteller. Het kan ook voorkomen, dat een helderziende beelden uit het verleden, heden en/of toekomst kan zien. Of zelfs Engelen, geesten of andere Lichtwezens. Het komt vaak voor, dat een helderziende meerdere gaven tegelijk heeft, zoals bijvoorbeeld de combinatie met het mediumschap of met de gave van een paragnost en helderziende tegelijkertijd.


Helder Inzicht HulpWijzer

 


De hulpverlening van onze spirituele en paranormale medewerkers.

De mediums, paragnosten en helderzienden van Helder Inzicht kunnen jou helpen met liefdesproblemen en relatieproblemen. Verder kunnen zij jou antwoord geven op alle levensvragen die jij hebt. Dat kan gaan over jouw verleden, heden of toekomst. Of misschien heb je een vraag over jouw werk of over het contact met iemand. Ook als je verliefd bent maar erover twijfelt of de ander ook verliefd is op jou, dan kun je een van onze spiritueel consulenten raadplegen. Lees meer over de voordelen van een consult bij Helder Inzicht.

Ware Liefde

Ben je op zoek naar jouw ware liefde? Ben je alleen en zoek je een liefdevolle relatie? Ben je toe aan een nieuwe liefde in jouw leven? Wij kijken voor jou wat de mogelijkheden zijn op liefdesgebied in de nabije toekomst. Het spreekt voor zich dat jij zelf de belangrijkste rol speelt in het vinden van je ware liefde. Sta je echt open voor ontmoetingen en voor onverwachte gebeurtenissen of heb je voorbehoud en stel je op voorhand voorwaarden? Besef dan dat je jezelf tekort doet en beperkt in het vinden van de ware.

Is de ander ook verliefd op mij? 

Deze prangende vraag is een van de meer voorkomende vragen die aan de mediums, paragnosten en helderzienden van Helder Inzicht worden gesteld. Misschien hoor jij ook bij degenen die iemand hebben ontmoet waar je verliefd op bent geworden terwijl de situatie of het contact niet onmiddellijk uitnodigt om je gevoelens kenbaar te maken aan de ander. Lees meer over "is de ander ook verliefd op mij?"...

 

Relatieproblemen

Niemand komt graag naar buiten met zijn of haar dagelijkse problemen. Dat geldt in nog grotere mate voor de problemen die zich in een relatie kunnen voordoen. Er zijn dan zoveel vragen die gaandeweg in iemands hoofd blijven rondtollen. “Is dit wel echt wat ik wil?”; “Wil ik wel verder op deze manier?”; “Is hij/zij wel de ware?”; “Waarom praten we niet meer met elkaar?”; “Waarom begrijpen we elkaar niet?”  Lees meer over Relatieproblemen....

Tweelingzielen

In de afgelopen jaren kom je misschien  steeds vaker termen tegen die je- vanuit je diepste verlangen naar eenheid- begrijpt als de ultieme ervaring van liefde tussen mensen. Ik heb het dan over de termen soulmate, zielenmaatje, tweelingziel, twinsoul en zielsverwantschap. Het zijn woorden die sterk tot de verbeelding spreken en iets aanspreken in jezelf dat verbonden is met het verlangen naar die ene ware liefde die ergens op deze aarde moet bestaan.


 

Aandacht en Ik Ben

Als we termen als "Werken aan jezelf" of "innerlijk Werk" gebruiken, lijkt het vaak alsof we de nadruk niet op de juiste betekenis weten te leggen. Er lijkt een erfenis te zijn die ons zegt dat we onze spirituele verlangens en onze ware potentie moeiteloos-of op zijn minst met een minimum aan moeite- zouden kunnen verwerven. Bovendien ligt een grote tragiek van die erfenis in de scheiding van "kerk en staat". Die wereldlijke scheiding is een beeldende metafoor voor de scheiding die ons ooit is opgedrongen tussen het wereldlijke leven en het spirituele leven van een mens. Indien die 2 innerlijke werelden niet tot samenwerking en eenheid komen, blijft een werkelijke evolutie incompleet, duaal en schizoïde. Lees verder over Aandacht en Ik Ben.....

De zeven chakra's

Hier vind je informatie over de zeven hoofd chakra's. Elk chakra ga ik apart beschrijven. Allereerst: Wat is een chakra? Chakra betekent in het Sanskriet letterlijk "wiel". Deze benaming is niet voor niets. Een chakra is namelijk energie die constant draait en dus lijkt op een wiel. Elk chakra is verbonden met zowel emotionele als lichamelijke en geestelijke functies. Hier ga ik op in als ik de zeven hoofd chakra's één voor één ga beschrijven.


Meditatie

Het beoefenen van meditatie is niet meer dan een brug naar meditatief Zijn. Maar wat is dat en waarom zouden we mediteren? Elke meditatietechniek beoogt om ons menselijk systeem voor te bereiden op een staat van Zijn die als een kabbelend stroompje in en onder al onze activiteiten aanwezig is.


Essentie en persoonlijkheid

Essentie is dat waar je mee bent geboren; het is van jezelf. Persoonlijkheid is afkomstig van de omgeving en is dus geleend en bovendien nodig om jezelf aan te passen aan de leefomgeving; de buitenwereld. We bestaan dus in beginsel uit 2 delen, waarbij Essentie is te zien als het zaad van kwaliteiten en talenten. Het is iets rechtmatigs en bij de geboorte nog bijna volledig potentieel omdat het onvolgroeid zaad is. Onze persoonlijkheid is onze kennis, maar ook dat wat ons vanzelf aantrekt alsmede het meeste van ons gedrag. Zowel Essentie als persoonlijkheid vormen ons Zijn en dit innerlijk Zijn kan de kern worden van onze individualiteit.

Solfeggio frequenties

Over de werking van Solfeggio frequenties doen veel verhalen de ronde en hoewel het natuurlijk draait om de eigen experiëntele ervaring die ieder ervan heeft, wil ik er toch iets over delen. Er wordt niet alleen nogal wat over beweerd, maar de resultaten in onderzoeken lijken de beweringen recht te doen. Onderzoeken en experimenten laten vermoeden dat de frequenties in staat zijn om te genezen. Verder wordt erover gezegd dat het psychische krachten helpt ontwikkelen en dat het de energieën zijn die ons universum en bewustzijn samenstellen en ontwikkelen.

Coaching bij Helder Inzicht

Als je belt of chat met een medium, helderziende of paragnost kan het zijn dat een stukje coaching, ofwel Life Coaching, deel uitmaakt van de sessie. Dat gebeurt niet zomaar, een consulent zal er namelijk vanuit gaan dat jij zelf aangeeft als je behoefte hebt aan coaching. Bijvoorbeeld als je diepere vragen hebt zoals: “hoe moet ik met mijn angsten omgaan” en “waarom kom ik steeds dezelfde problemen tegen”.